ΟΦΗ-Παναιτωλικός 3-0: Ρεσιτάλ από τον Ναμπί στο Ηράκλειο

Οι Κρητικοί διέλυσαν τους Αγρινιώτες σε ένα ματς με ένταση, χαμένο πέναλτι και αποβολή.

ΟΦΗ-Παναιτωλικός 3-0: Ρεσιτάλ από τον Ναμπί στο Ηράκλειο

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε ο ΟΦΗ που επιβλήθηκε με σκορ 3-0 του Παναιτωλικού στο Ηράκλειο. Αυτή ήταν μόλις η τρίτη εντός έδρας νίκη για τους Κρητικούς, οι οποίοι μέχρι τώρα είχαν νικήσει στο «Γεντί Κουλέ» τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου μπήκε πολύ δυνατά στο γήπεδο και πίεσε από το πρώτο λεπτό τους Αγρινιώτες. Οι Κρητικοί είχαν την κατοχή της μπάλας και την υπεροχή και στο 26’ πήραν κεφάλι στο σκορ έπειτα από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ από τον Ναμπί, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ομάδας της Κρήτης.

Στο 37’ ο Παναιτωλικός κέρδισε πέναλτι έπειτα από ανατροπή του Μανά από τον Μπράουν, αλλά ο Μοράρ που ανέλαβε στο 38’ την εκτέλεση του είδε τον Στρέζο να αποκρούει. Έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με τον Ναμπί να είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ και τον Στρέζο καθοριστικός στη φάση του πέναλτι. Στην επανάληψη τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για την ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας από το 71’ και μετά όταν έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κυριακίδη.

Στο 74’ ο Ναμπί σημείωσε και δεύτερο προσωπικό γκολ πάλι με απευθείας εκτέλεση φάουλ Η ομάδα της Κρήτης πέτυχε και τρίτο γκολ στο 86’ όταν ο Κουτσιανικούλης βγήκε σε θέση βολής όταν έκανε το σουτ, αλλά σημάδεψε το δοκάρι και στην επαναφορά ο Βουό έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 3-0. Να σημειώσουμε πως στην ανάπαυλα υπήρξε ένταση στα αποδυτήρια μεταξύ των ανθρώπων των δύο ομάδων, η οποία μεταφέρθηκε και στο γήπεδο όταν βγήκαν ποδοσφαιριστές και τεχνικά τιμ για να τη σέντρα του δεύτερο ημιχρόνου.

Μικρογραφία

Γήπεδο: Θόδωρος Βαρδινογιάννης

ΟΦΗ-Παναιτωλικός 3-0

Σκόρερ: 26’ 74’ Ναμπί, 86’ Βουό

Διαιτητής: Κοτσάνης (Δράμας)

Κίτρινες: 14’ Μεγιάδο, 29’ Μανά, 62’ Ντίας, 73’ Γιαννακόπουλος

Κόκκινες: 70’ Κυριακίδης

Συνθέσεις:

ΟΦΗ (4-2-3-1): Στρέζος – Μπράουν, Μιχόγεβιτς, Ποτουρίδης, Γιαννούλης – Μεγιάδο, Νάστος – Κουτσιανικούλης, Ναμπί (89’ Οικονόμου), Ντίνας (80’ Νέιρα) - Βουό

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (4-2-3-1): Κυριακίδης – Μαρινάκης, Λιάβας (60’ Μπαΐροβιτς), Άργκους, Τσοκάνης (69’ Αμαράλ) – Λουσέρο, Μάλης – Ντίας, Μάζουρεκ (73’ Γιαννακόπουλος), Μανά – Μοράρ.