Ομάρ: «Είμαστε η καλύτερη ομάδα»

Ο Νορβηγός μπακ του Ολυμπιακού εξέφρασε τη σιγουριά του μετά το τέλος του αγώνα πως η ομάδα του Πειραιά μπορεί να κάνει την ανατροπή στο πρωτάθλημα.

Ομάρ: «Είμαστε η καλύτερη ομάδα»

Σε ένα ακόμα παιχνίδι ο Ομάρ Ελαμπντελαουί ήταν από τους διακριθέντες. Ένα ματς που έγινε σε πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο και αποδείχτηκε πως οι ποδοσφαιριστές θα έπρεπε να ξεπεράσουν αρκετά εμπόδια για να φτάσουν στην επικράτηση.

Ο Νορβηγός μπακ μετά το τέλος της αναμέτρησης στάθηκε αρχικά στην κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου τονίζοντας: «Ήταν δύσκολα ειδικά με τον αγωνιστικό χώρο, είχαμε όμως τη σωστή νοοτροπία και καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις πόντους».

Συνεχίζοντας ο Ομάρ επισήμανε: «Το μόνο που έχει σημασία είναι να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και να κερδίζουμε τα ματς».

Ο διεθνής μπακ του Ολυμπιακού εξέφρασε και αυτός από την πλευρά του τη σιγουριά ότι η ομάδα του μπορεί να τερματίσει πρώτη και πως είναι η καλύτερη στην Ελλάδα. «Πιστεύουμε πως μπορούμε να τερματίσουμε πρώτοι, πιστεύουμε πως έχουμε την καλύτερη ομάδα και πρέπει να βλέπουμε ένα-ένα τα ματς».