Σισέ: «Μπορούμε το πρωτάθλημα»

Την πεποίθηση του πως ο Ολυμπιακός μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο εξέφρασε ο Σενεγαλέζος στόπερ.

Σισέ: «Μπορούμε το πρωτάθλημα»

Τη δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη του σημείωσε ο Ολυμπιακός που επικράτησε με σκορ 2-1 του ΠΑΣ στα Γιάννενα. Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν νωρίς, αλλά δέχτηκαν γρήγορα την ισοφάριση, όμως, ο Λάζαρος ήταν εκείνος που σκόραρε στο 37’ και χάρισε μία σημαντική νίκη στην ομάδα του Πειραιά.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ ο Παπέ Σισέ μίλησε στη Nova και εξέφρασε την πεποίθηση του πως η ομάδα του Πειραιά μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα και πως τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του θα προσπαθήσουν για την ανατροπή.

«Ήμασταν προετοιμασμένοι για ένα δύσκολο παιχνίδι και έναν εξίσου δύσκολο αντίπαλο, έπρεπε να τα ξεπεράσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη! Είμαστε μια μεγάλη ομάδα και είχαμε προετοιμαστεί για κάθε ενδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα. Ακολουθήσαμε τις εντολές του προπονητή μας και πήραμε τη νίκη. Πιστεύουμε πως μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και πως έχουμε μια καλή ομάδα, δεν είναι εύκολο, το πρωτάθλημα είναι μεγάλο και θα προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε την κατάσταση», ήταν τα λόγια του Παπέ Σισέ μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ.