Παράσχος: «Μαγική εικόνα το 0-3, παίζαμε με τον Πασχαλάκη!»

Ο Γιώργος Παράσχος χαρακτήρισε μαγική εικόνα το 3-0 του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη.

Παράσχος: «Μαγική εικόνα το 0-3, παίζαμε με τον Πασχαλάκη!»

Παρά την εντός έδρας ήττα της ομάδας του από τον ΠΑΟΚ με 3-0, ο Γιώργος Παράσχος έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του και ευχήθηκε, η ομάδα του να συνεχίσει σε αυτόν το ρυθμό.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Γιώργος Παράσχος:

Για το παιχνίδι: «Ηταν μαγική εικόνα το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο έπαιζε ίσως ο Αστέρας με τον Πασχαλάκη! Δικαιολογημένα είμαστε στενοχωρημένοι. Δυστυχώς μέσα από τόσες τελικές δεν μπορέσαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ που σίγουρα θα άλλαζε την ροή του παιχνιδιού. Θα αναγκαζόταν να πάρει ρίσκα ο ΠΑΟΚ και θα δυσκολευόταν πολύ να μας κερδίσει. Όμως στο πρώτο φάουλ που έγινε στο δεύτερο ημίχρονο και στην μοναδική ίσως ευκαιρία, δεχτήκαμε το γκολ και χάσαμε την συγκέντρωσή μας».

Για την ομάδα του: «Ο ΠΑΟΚ σκόραρε όταν προσπαθούσαμε να κάνουμε την πρώτη αλλαγή μας, δεχτήκαμε και το δεύτερο γκολ και από κει και πέρα ήταν δύσκολο να αλλάξουμε το παιχνίδι. Εγώ, παρά την βαριά ήττα, γιατί όποιος δεν είδε το παιχνίδι θα μείνει στο 3-0, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί προσπάθησαν για το καλύτερο απέναντι σ' έναν πρωτοπόρο ΠΑΟΚ που στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να τον βάλουμε πίσω στο σκορ με διαφορά. Μακάρι τα παιδιά να συνεχίσουν σ' αυτόν τον ρυθμό. Νομίζω ότι κάποια λάθη που κάνουμε μέσα στο παιχνίδι και χάνουμε την συγκέντρωσή μας θα μπορέσουμε να τα διορθώσουμε».

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ