Ελαμπντελαουί: «Το απολαμβάνω»

Ο Νορβηγός μπακ μίλησε για την απόδοση του, τη νίκη του Ολυμπιακού στη Λιβαδειά και τους στόχους στο 2019.

Ελαμπντελαουί: «Το απολαμβάνω»

Συγκλονιστικό παιχνίδι έχει κάνει ο Ομάρ Ελαμπντελαουί στη Λιβαδειά που έχει «οργώσει» τη δεξιά πλευρά του Ολυμπιακού δημιουργώντας συνεχώς ρήγματα στην άμυνα της ομάδας της Βοιωτίας. Ο Νορβηγός μπακ μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στην κάμερα της Nova και σε ερώτηση αν μέτρησε πόσες φορές έκανε την κούρσα στη δεξιά πλευρά απάντησε: «Ήταν αρκετές φορές που ανέβηκα και κατέβηκα τη δεξιά πλευρά», ήταν τα λόγια του.

Για το γεγονός πως η φετινή του σεζόν είναι η καλύτερη του ο Ελαμπντελαουί είπε: «Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά γιατί έχω επανέλθει μετά τις ατυχίες που είχα με τους τραυματισμούς μου και αυτή τη στιγμή το απολαμβάνω», είπε ο Ομάρ και συνέχισε: «Είμαστε σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και οι δύο. Είναι αυτό που ζητάει ο προπονητής. Βοηθάνε και οι κεντρικοί παίκτες που παίρνουν τη μπάλα και είναι μία μίξη πολλών παραγόντων που το καταφέρνουμε».

Αναφερόμενος στην αναμέτρηση με το Λεβαδειακό και στο γρήγορο γκολ σχολίασε: «Κάναμε μία πολύ καλή αρχή, είχαμε καλή νοοτροπία και καλή συμπεριφορά. Βάλαμε ένα γρήγορα γκολ που πάντα είναι ο στόχος μας, αλλά δεν το έχουμε καταφέρει πολλές φορές. Υπό αυτή την έννοια κάναμε ένα τέλειο ημίχρονο».

Όσον αφορά στο τι εύχεται για το νέο έτος για την ομάδα του Πειραιά είπε: «Θέλουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, το Κύπελλο, να πάμε μακριά στην Ευρώπη. Είναι πολλά αυτά που εύχομαι για την ομάδα τη νέα χρονιά. Το πιο σημαντικό είναι να παίζει η ομάδα καλά να βελτιώνεται, να είναι πάντα δυνατή, γιατί έχουμε πολύ καλή ομάδα με πολύ καλούς παίκτες. Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε να κάνουμε παιχνίδια όπως το σημερινό και ακόμα καλύτερο».