Μπουχαλάκης: «Και στα Γιάννενα με τον ίδιο τρόπο» (vid)

Ο Κρητικός χαφ μίλησε για το «διπλό» στη Λιβαδειά και για την αναμέτρηση της ερχόμενης εβδομάδας κόντρα στον ΠΑΣ.

Μπουχαλάκης: «Και στα Γιάννενα με τον ίδιο τρόπο» (vid)

Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα για το 2019 ο Ολυμπιακός που επιβλήθηκε με 2-0 του Λεβαδειακού στη Λιβαδειά. Ένας εκ των πρωταγωνιστών της σημαντικής νίκης ήταν ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα τόνισε πως είναι σημαντικό για την ομάδα να μπαίνει δυνατά στο γήπεδο και να σκοράρει γρήγορα.

«Ο στόχος μας ήταν αυτός από το πρώτο λεπτό. Έχουμε πει από το ξεκίνημα της σεζόν ότι πρέπει να μπαίνουμε καλύτερα στους αγώνες να μη χάνουμε χρόνο. Έτσι έγινε σήμερα, καταφέραμε σκοράραμε γρήγορα και νομίζω ότι όταν γίνεται αυτό όλα θα είναι πιο εύκολα. Ξέρουμε ότι όταν ο αντίπαλος ανοίγεται έχουμε την ποιότητα και τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα για εμάς. Είμαστε χαρούμενοι, γιατί ξεκινήσαμε με νίκη τη χρονιά στο πρωτάθλημα και συνεχίζουμε», τόνισε ο «Μπούχα».

Όσον αφορά στο επόμενο ματς της ομάδας του Πειραιά, στα Γιάννενα ο Κρητικός χαφ τόνισε: «Ξέρουμε τι μας περιμένει είμαστε προετοιμασμένοι και οι ξένοι έχουν καταλάβει που βρίσκονται και πόσο σημαντικό είναι το πρωτάθλημα για εμάς. Οπότε θα πάμε και στα Γιάννενα με το ίδιο σκεπτικό για να πάρουμε τη νίκη», ήταν τα λόγια του και για το πόσο επηρεάστηκε η ομάδα από τη διακοπή είπε: «Όσο να ‘ναι είχαμε μία διακοπή ένα μήνα και ο ρυθμός χάθηκε. Θέλουμε να βρούμε ξανά τα πατήματα μας και αγώνα με τον αγώνα θα είμαστε όλο και καλύτεροι».

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο με τις δηλώσεις του Ανδρέα Μπουχαλάκη