Super League: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία (16η αγωνιστική)

Δείτε τα αποτελέσματα αλλά και την βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση των αγώνων της 16ης αγωνιστικής. 

Super League: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία (16η αγωνιστική)

Η δράση επέστρεψε στα γήπεδα της Super League με την διεξαγωγή της 16ης αγωνιστικής. Η ΑΕΛ πήρε μία σημαντική βαθμολογικά νίκη απέναντι στον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης. Οι «βυσσινί» επικράτησαν της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» με 3-0 και βύθισαν και άλλο τον αντίπαλο τους.

Ο Παναιτωλικός κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα του Ατρομήτου που μπορεί να ήταν πίσω στο σκορ με 2-1 αλλά στο τέλος ισοφάρισε σε 2-2 γλιτώνοντας την ήττα. Στην Κρήτη ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ απέναντι στον Πανιώνιο αλλά οι «κυανέρυθροι» μπόρεσαν να ισοφαρίσουν σε 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του απέναντι στον Λεβαδειακό φεύγοντας από την Λιβαδειά με το 2-0. Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να επικρατήσει της Ξάνθης που πήρε την ισοπαλία με 2-2.

Ο ΠΑΟΚ αν και δυσκολεύτηκε στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα μπόρεσε στο τέλος να νικήσει σκοράροντας τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Με τέρμα του Ματίγια στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Άρης επικράτησε 1-0 της Λαμίας ενώ η ΑΕΚ επιβλήθηκε εύκολα του ΠΑΣ στα Γιάννενα με 4-0.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής της Super League:

ΑΕΛ-Απόλλων Σμύρνης 3-0

Ατρόμητος-Παναιτωλικός 2-2

ΟΦΗ-Πανιώνιος 1-1

Λεβαδειακός-Ολυμπιακός 0-2

Παναθηναϊκός-Ξάνθη 2-2

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 0-3

Άρης-Λαμία 1-0

ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ 0-4

Η βαθμολογία