ΑΕΚ: Υπέγραψε για τρία χρόνια ο Μπακασέτας

Νέο συμβόλαιο έως το 2022 για τον 25άχρονο μεσοεπιθετικό που θα συνεχίσει στα Σπάτα, μετά την ολική ανατροπή στην υπόθεσή του.

ΑΕΚ: Υπέγραψε για τρία χρόνια ο Μπακασέτας

Στα «κιτρινόμαυρα» για τα επόμενα τρία χρόνια ο Τάσος Μπακασέτας. Υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2022! Ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα η επέκταση της συνεργασίας με τον διεθνή μεσοεπιθετικό:

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Τάσου Μπακασέτα. Ο Έλληνας διεθνής άσος θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της ομάδας μας τουλάχιστον έως το καλοκαίρι του 2022.

Ο Τάσος Μπακασέτας ήρθε στην ΑΕΚ τον Ιούνιο του 2016 από τον Πανιώνιο και είχε πολύτιμη συνεισφορά στην επιστροφή της ομάδας στην κορυφή, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας έπειτα από 24 χρόνια, στην πρόκριση στη φάση των «32» του UEFA Europa League και στην πρόκριση στους ομίλους του UEFA Champions League.

Έχει καταγράψει με τη φανέλα της ΑΕΚ συνολικά 88 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, στις οποίες έχει σημειώσει 18 τέρματα".

"Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τον κόσμο"

Στις δηλώσεις του ο Μπακασέτας σημείωσε: «Ήταν κάτι που το ήθελα πολύ να παραμείνω στην ΑΕΚ, θέλω να γίνω βασικός και στην εθνική ομάδα. Τέλος καλό όλα καλά. Θέλω να ευχαριστήσω πρόεδρο για την εμπιστοσύνη και όλο το επιτελείο και τους συμπαίκτες μου. Είναι όλα μπροστά μου πλέον, δεν έχω παράπονο».

Για τους στόχους της ΑΕΚ είπε πως «κάθε χρόνο πρέπει να είσαι πρωταθλητής και να βρίσκεσαι στο Τσάμπιονς Λιγκ» ενώ για το διάστημα που πέρασε και δεν έπαιζε, τόνισε: «ήταν δύσκολο για μένα, αλλά πάντα πίστευα ότι θα γίνει κάτι και θα αλλάξουν όλα. Βοήθησε πολύ ο Βασίλης Δημητριάδης, κέρδισε τον σεβασμό μου από την πρώτη χρονιά. Δεν είχα μιλήσει με τον πρόεδρο καθόλου, είναι διαφορετικά που μιλήσαμε, ξεκαθαρίσαμε κάποια πράματα και έγινε πιο εύκολη η ανανέωση».

Και κατέληξε ο Έλληνας μεσοεπιθετικός: «Όνειρό μου είναι να παίξω στο νέο μας γήπεδο, θα είναι το καλύτερο γήπεδο την Ελλάδας, το περιμένω πώς και πώς. Ο προπονητής θα κρίνει αν είμαι έτοιμος για τον αγώνα με τον ΠΑΣ, είναι δικό του θέμα η συμμετοχή μου, όλο αυτό το διάστημα πάντως έκανα κανονικά προπονήσεις. Θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο για τη στήριξη, στάθηκε δίπλα μου από την πρώτη στιγμή».