Ολυμπιακός: Χωρίς εξτρέμ κόντρα στη Λαμία

Ποιες οι επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς για την αναμέτρηση με την Λαμία στο Καραϊσκάκη την Κυριακή (16/12, 19.30). Ο Πορτογάλος εξτρέμ έμεινε έξω λόγω τιμωρίας. Δεν ξεπέρασαν τους τραυματισμούς οι Λάζαρος και Ναουέλ.

Ολυμπιακός: Χωρίς εξτρέμ κόντρα στη Λαμία

Θα έχει αλλαγές η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στην Λαμία συγκριτικά με το σχήμα που είχε επιλέξει με την Μίλαν. Σε ό,τι έχει να κάνει με την 20άδα η μοναδική αλλαγή αφορά στην παρουσία του Μάνου και στην απουσία του Ποντένσε. Ο Πορτογάλος εξτρέμ βέβαια έμεινε εκτός λόγω της αποβολής του στο ματς με την Ξάνθη την προηγούμενη αγωνιστική.

Εκτός έμειναν επίσης και οι Λάζαρος και Ναουέλ, άλλοι δύο εξτρέμ δηλαδή. Και οι δύο όμως δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους και θα κάτσουν και σε αυτό το παιχνίδι στην εξέδρα, όπως είχε συμβεί τη μεγάλη βραδιά με τους «ροσονέρι».

Κατά τ’ άλλα, ο Μαρτίνς δεν υπολογίζει επίσης στους τραυματίας Χασάν και Μεριά, αλλά και στους μονίμως «παροπλισμένους» Μασούρα, Πάρντο και Νικολάου.

Αναλυτικά η 20άδα: Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Σα, Ομάρ, Τσιμίκας, Κούτρης, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Φετφατζίδης, Γκιγιέρμε, Βρουσάι, Γκερέρο, Μάνος