Ο μικρός που έγραψε ιστορία στη Ν. Σμύρνη

Ο Φώτης Ιωαννίδης σκόραρε για πρώτη φορά στη Super League βρίσκεται υπό παρακολούθηση από τον Ολυμπιακό.

Ο μικρός που έγραψε ιστορία στη Ν. Σμύρνη

Με γκολ του Φώτη Ιωαννίδη στο 41’ προηγήθηκε ο Λεβαδειακός στη Νέα Σμύρνη του Πανιωνίου. Ο 18χρονος επιθετικός της ομάδας της Βοιωτίας σημείωσε το πρώτο του γκολ στη Super League με υπέροχο πλασέ κόντρα στον προπονητή, Άκη Μάντζιο, που τον είχε πάρει στη Λιβαδειά.

Ο Ιωαννίδης έγινε έτσι ο δεύτερος νεαρότερος σκόρερ στην ιστορία του Λεβαδειακού. Ένα παιδί το οποίο συνοδεύουν πολύ καλά σχόλια και μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο είχε ανάμικτα συναισθήματα, αφού ναι μεν πέτυχε το πρώτο του γκολ, αλλά η ομάδα του δέχτηκε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις.

Θεωρείται μία από τις ελπίδες του ελληνικού ποδοσφαίρου και ένας παίκτης που έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Ο Άκης Μάντζιος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα αρκέστηκε να πει: «Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής ο Ιωαννίδης».

Πρόκειται, πάντως για έναν παίκτη που βρίσκεται υπό παρακολούθηση και από τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» από το ματς πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον έχουν στα υπόψη τους και τον τσεκάρουν. Θυμίζουμε πως ο Φώτης Ιωαννίδης είναι γιος του παλιού ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Βασίλη Ιωαννίδη.