Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0: Οι δηλώσεις των προπονητών

Ο Γιώργος Παράσχος στάθηκε στο τελευταίο μισάωρο του αγώνα ενώ ο Γιάννης Πετράκης δήλωσε πως ήταν άδικο το αποτέλεσμα. 

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0: Οι δηλώσεις των προπονητών

Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε την νίκη απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα και συνέχισε στα νικηφόρα αποτελέσματα. Ο τεχνικός των Αρκάδων, Γιώργος Παράσχος έδωσε τα εύσημα στον Παπαδόπουλο για την απόδοση του ενώ στάθηκε στην εμφάνιση των παικτών του στο τελευταίο μισάωρο του παιχνιδιού.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Νομίζω είδαμε ένα συναρπαστικό παιχνίδι σήμερα. Μπορώ να πω ότι ο αντίπαλος στο πρώτο ημίχρονο δικαιούταν κάποιο ή κάποια γκολ αλλά ο τερματοφύλακας μας ήταν σε πάρα πολύ καλή μέρα και πραγματικά του αξίζουν συγχαρητήρια. Δυστυχώς είχαμε προβλήματα στην άμυνα και προσπαθήσαμε να αλλάξουμε τον σχηματισμό μας παίζοντας με τρεις πίσω. Δεν μας πήγαινε τίποτα καλά, κι έτσι περάσαμε ένα ημίχρονο που ήταν πολύ δύσκολο. Μετά το 60' και από την είσοδο του Φερνάντεθ όπου πήγαμε σ' ένα 4-2-3-1 τα παιδιά έδειξαν τρομερή διάθεση. Είχαμε μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι μας πιστεύω ότι κλείσαμε τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο. Εστω και στο 90' πετύχαμε ένα γκολ που είναι πολύ σημαντικό για μας και πήραμε μια σπουδαία νίκη και μια μεγάλη βαθμολογική ανάσα. Κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι που έχουμε στην έδρα μας στο οποίο θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να μπορέσει η ομάδα να παίζει πολύ πιο απελευθερωμένα απ' ότι την βλέπουμε μέχρι σήμερα».

Από την άλλη ο προπονητής του ΠΑΣ, Γιάννης Πετράκης δήλωσε πως το αποτέλεσμα ήταν άδικο καθώς οι παίκτες του πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Μας αδικεί το σημερινό αποτέλεσμα κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια κάναμε αρκετές φάσεις αλλά έκανε και ο Αστέρας Τρίπολης. Σίγουρα το τελικό αποτέλεσμα μας αδικεί γιατί έπρεπε να πάρουμε τουλάχιστον την ισοπαλία.Το αρνητικό αποτέλεσμα όμως δεν ακυρώνει την προσπάθεια μας, εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και θα έρθουν τα αποτελέσματα».