Παράσχος: «Επαναπαυτήκαμε μετά την κόκκινη του Λεβαδειακού»

Ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα αλλά όχι και από την αντίδραση των παικτών του μετά την αποβολή του Σαβαντογκό έμεινε ο προπονητής του Αστέρας Τρίπολης, Γιώργος Παράσχος.

Παράσχος: «Επαναπαυτήκαμε μετά την κόκκινη του Λεβαδειακού»
Eurokinissi

Μπορεί ο Αστέρας να πραγματοποίησε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα με τον Γιώργο Παράσχο στον πάγκο της ομάδας, ωστόσο ο Καστοριανός προπονητή δεν έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες του.

Αναλυτικά οι δηλώσει του Παράσχου

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Πετύχαμε μια πάρα πολύ σημαντική νίκη απέναντι σ' έναν αντίπαλο πολύ αποφασισμένο. Ξέραμε εξ' αρχής την κρισιμότητα του παιχνιδιού και για τις δυο ομάδες. Σίγουρα, οι 6 βαθμοί που πήραμε στα τελευταία παιχνίδια θα μας βοηθήσουν πάρα πολύ. Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο παίχθηκε πολύ καλό ποδόσφαιρο και ειδικότερα από την ομάδα μου που έχασε αρκετές ευκαιρίες», είπε αρχικά.

Και συνέχισε. «Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δυστυχώς παρά το αριθμητικό μας πλεονέκτημα δεν το διαχειριστήκαμε καθόλου καλά το παιχνίδι γι' αυτό και πρέπει να συνηθίσουμε και να διορθώσουμε πολλά πράγματα. Ήταν λες και επαναπαυτήκαμε, λες και τελείωσε εκεί το παιχνίδι. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Λεβαδειακό, να βρουν την ψυχολογία για να εκπληρώσουν τους στόχους τους και στην ομάδα μου στον ίδιο δρόμο».