Οι τρεις πρωτοκλασάτοι που «πυροβόλησε» ο Μελισσανίδης

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ τα άκουσαν για τα καλά από τον πρόεδρό τους στη χθεσινή (25/11) προπόνηση στα Σπάτα. «Αντί να πληρώνεστε έπρεπε να πληρώνετε», το μήνυμά του.

Οι τρεις πρωτοκλασάτοι που «πυροβόλησε» ο Μελισσανίδης

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν είχε και την καλύτερη διάθεση κατά την επίσκεψή του στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ, μια μέρα μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό. Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ θέλησε να μιλήσει κατ' ιδίαν στους παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη και να τους θέσει προ των ευθυνών τους για την εικόνα της ομάδας.

Όπως σας ενημέρωσε από χθες το Fosonline ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ μίλησε ανοιχτά με όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, όμως θέλησε να έχει πιο προσωπική επαφή με τρία «γερά» ονόματα, από τα οποία έχει παράπονα.

Ο λόγος για τους Μάνταλο, Λιβάγια και Μπάρκα, στους οποίους ο κ. Μελισσανίδης τόνισε ότι έχει περισσότερες απαιτήσεις και ότι η αγωνιστική τους εικόνα είναι εκ διαμέτρου αντίθετη από αυτή που θέλει να βλέπει.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα μάλιστα, η οργή του προέδρου της ΑΕΚ ήταν τέτοια, που απευθυνόμενος στην πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών, τους είπε ότι κάποιοι πρέπει να πληρώνουν για να παίζουν και όχι να πληρώνονται.