Παναιτωλικός: Μέχρι και τέσσερις μεταγραφές τον Ιανουάριο

Οι Αγρινιώτες στοχεύουν να ενισχυθούν σε καίριες θέσεις, ώστε να ξεμπερδεύουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα με την υπόθεση της παραμονής τους στην κατηγορίας.

Παναιτωλικός: Μέχρι και τέσσερις μεταγραφές τον Ιανουάριο

Ο Παναιτωλικός θέλει να ξεμπερδεύει όσο το δυνατόν γρηγορότερα με την εξασφάλιση της παραμονής του στην κατηγορία και να μην μπει σε περιπέτειες. Ως εκ τούτου, και όπως αναφέρει και η Sportime, οι Αγρινιώτες θα ενισχυθούν σημαντικά στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ιδανικό για τα «καναρίνια» θα είναι οι τέσσερις μεταγραφές, χωρίς να σημαίνει ότι αυτό θα πραγματοποιηθούν όλες. Οι θέσεις για τις οποίες ο Παναιτωλικός θα κινηθεί για ενίσχυση είναι αυτή του επιθετικού, του εξτρέμ, του στόπερ και του κεντρικού χαφ.

Όσον αφορά τη θέση του φορ, όλα θα εξαρτηθούν από τον Καμαρά. Αν ο 25χρονος από τη Σιέρα Λεόνε δεν μπορέσει να τραβήξει το κουπί μέχρι τον Ιανουάριο, τότε σίγουρα θα υπάρξει κίνηση.

Η θέση του εξτρέμ είναι αυτή που «καίει» λιγότερο του Αγρινιώτες. Ωστόσο, αν βρεθεί κάποια καλή περίπτωση, σίγουρα δεν θα είναι αρνητικοί.

Το αντίθετο ισχύει για τη θέση του στόπερ και του χαφ. Αναφορικά με την άμυνα, ο Μιχάι βρίσκεται πολύ καιρό εκτός δράσης και αναμένεται να επιστρέψει από το 2019. Μέχρι να επανέλθει σε πρότερα επίπεδα απόδοσης, πρέπει να αποκτηθεί ένας ενδεκαδάτος κεντρικός αμυντικός. Στα χαφ, οι Πάουλο και Έρικσον είναι τραυματίες και δεν μπορεί να καλυφθεί το κενό τους.