Υπόκλιση σε Κούτρη και ενδιαφέρον από ξένες ομάδες

Ο Λεονάρντο Κούτρης έχει επανέλθει δυναμικά στο προσκήνιο αφού οι εμφανίσεις του με τον Ολυμπιακό του έδωσαν μια θέση και στην Εθνική ομάδα.

Υπόκλιση σε Κούτρη και ενδιαφέρον από ξένες ομάδες

Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού κέρδισε την εμπιστοσύνη του Άγγελου Αναστασιάδη που του έδωσε φανέλα βασικού κόντρα στους Φινλανδούς κι εκείνος με την απόδοσή του τον δικαίωσε για την επιλογή του αυτή.

Τα μπράβο του Αναστασιάδη

Η εικόνα του στο ματς Ελλάδας - Φινλανδίας σκόρπισε χαμόγελα τόσο στον Πειραιά, όσο και στην εθνική ομάδα με τον Άγγελο Αναστασιάδη να επιβραβεύει αρκετές φορές τον μπακ του Ολυμπιακού και να του φωνάζει συνεχώς «μπράβο παικταρά».

Η απόδοσή του μάλιστα δεν πέρασε απαρατήρητη από τον... κατάσκοπο της Ρεν που βρέθηκε στο γήπεδο για να τον παρακολουθήσει. Ο Κούτρης αν και γνωρίζει για το ενδιαφέρον ξένων συλλόγων για εκείνον (στο κόλπο είναι και η Άουγκσμπουργκ), συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο, αφού ο χαρακτήρας του είναι τέτοιος που δεν τον αφήνει να παρασυρθεί.

Η απάντησή του σε όσους τον... αποθέωναν μετά τον αγώνα ήταν «δεν έγινε τίποτα, συνεχίζω τη δουλειά», δείγμα του πόσο προσγειωμένος είναι...