Ομάρ: «Έπρεπε να νικήσουμε και για εκείνον»

Ο Νορβηγός μπακ του Ολυμπιακού αφηγήθηκε στους συμπατριώτες του το θλιβερό συμβάν με τον Γιάννη Δήμαρχο.

Ομάρ: «Έπρεπε να νικήσουμε και για εκείνον»

Όλα έρχονται σε δεύτερη μοίρα όταν στην κερκίδα του γηπέδου έχει χαθεί μία ανθρώπινη ζωή. Το βράδυ της Κυριακής ο Ολυμπιακός μπορεί να μην νίκησε τον Παναθηναϊκό, αλλά η απώλεια του Γιάννη Δήμαρχου επισκίασε τα πάντα.

Η τραγική είδηση συγκλόνισε και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία ήταν συντετριμμένοι από το θλιβερό γεγονός και δεν είναι τυχαίο πως έδωσαν το παρών και στην κηδεία του άτυχου φιλάθλου.

Χαρακτηριστική είναι η αφήγηση του Ομάρ Ελαμπντελαουί στους συμπατριώτες του. Ο Νορβηγός μπακ του Ολυμπιακού μιλάει συγκλονισμένος για όλα όσα έζησε στο φαληρικό γήπεδο με αφορμή το θλιβερό συμβάν με τον Γιάννη Δήμαρχο.

«Στην αρχή άκουσα ότι κάτι συνέβη, αλλά δεν έδωσα μεγάλη σημασία, γιατί η ατμόσφαιρα ήταν απογοητευτική. Ήταν μια μάχη που έπρεπε να την κερδίσουμε. Μετά άκουσα έναν άλλο να μιλάει για το περιστατικό, αλλά δεν κατάλαβα τι είχε συμβεί. Μετά ρώτησα εγώ ο ίδιος, έμαθα τα δυσάρεστα και είπα μέσα μου: «Τι λυπηρό!». Καθώς έφευγα από το γήπεδο τον αντίκρισα. Δεν ήταν η καλύτερη δυνατή εικόνα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ομάρ Ελαμπντελαουί.