Τρία χρόνια χωρίς τον Μάρτον Φούλοπ- Ο Αστέρας τον θυμάται (vids)

Σαν σήμερα, πριν από 3 χρόνια, έφυγε από τη ζωή ο πρώην τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης, Μάρτον Φούλοπ. Οι Αρκάδες, όπως κάθε χρόνο τίμησαν τη μνήμη του Ούγγρου τερματοφύλακα. 

Τρία χρόνια χωρίς τον Μάρτον Φούλοπ- Ο Αστέρας τον θυμάται (vids)

Ο Μάρτον Φούλοπ ήταν αγαπητός στο ελληνικό κοινό και όχι μόνο, για τις ικανότητες του κάτω από τα δοκάρια αλλά και για το ήθος του ως ποδοσφαιριστής.

Σαν σήμερα πριν από 3 χρόνια έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας στη θλίψη όσους τον είχαν γνωρίσει και είχαν συνεργαστεί μαζί του.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι και η οικογένεια του Αστέρα Τρίπολης που τίμησε τη μνήμη του, όπως συνηθίζει να κάνει κάθε χρόνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης: «Η διοίκηση του ΑΣΤΕΡΑ, από την πλευρά της αμέσως μετά το γεγονός είχε εκφράσει τα θερμά της συλλυπητήρια: "Η οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για το θάνατο του Márton Fülöp. Ο Ούγγρος τερματοφύλακας αγωνίστηκε στον ΑΣΤΕΡΑ τη σεζόν 2012-2013 και αποτέλεσε βασικό μέλος της ομάδας η οποία πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία και έφτασε στον Τελικό Κυπέλλου Ελλάδας το Μάιο του 2013. Ο Μάρτον πέρα από θαυμάσιος τερματοφύλακας, ήταν μία από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές προσωπικότητες που φόρεσαν και τίμησαν τη φανέλα της ομάδας μας. Το ήθος και ο επαγγελματισμός του αποτελούν οδηγό για όλους εμάς στον ΑΣΤΕΡΑ. Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ θα αιτηθεί προς τη Super League να αγωνιστεί με μαύρα περιβραχιόνια και να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, στον εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο στις 21 Νοεμβρίου».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

«12/11/2015 Three years without you » #mártonfülöp #unforgettable #rip #asterastripolisfc

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AsterasTripolisFC Official (@asterastripolisfc) στις