Μελισσανίδης: «Θα έχουμε αποτύχει όλοι αν δεν πάρουμε το πρωτάθλημα»

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, τους έκανε παρατηρήσεις και τους τόνισε πως ο βασικός στόχος φέτος είναι το πρωτάθλημα. 

Μελισσανίδης: «Θα έχουμε αποτύχει όλοι αν δεν πάρουμε το πρωτάθλημα»

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, βρέθηκε στην προπόνηση της ομάδας στα Σπάτα και μίλησε τόσο στους ποδοσφαιριστές της "Ένωσης", όσο και στο προπονητικό-τιμ.

Tους επεσήμανε πως δεν του άρεσε η αγωνιστική τους εικόνα κόντρα στον Παναθηναϊκό και τους τόνισε πως ο βασικός στόχος της φετινής σεζόν είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Μελισσανίδης σχολίασε τα εξής: «Εγώ από συστήματα δεν έχω ιδέα, δεν ξέρω. Αλλά η εικόνα σας για παράδειγμα με τον Παναθηναϊκό δεν ήταν καλή, δεν μου άρεσε καθόλου. Κι αυτό γιατί δεν είχατε ψυχή, δεν είδα προσπάθεια όπως με την Μπάγερν. Εννοείται πως μια ισοπαλία απέναντι στον Παναθηναϊκό δεν μπορεί να είναι καταστροφή αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Δώσαμε δικαιώματα χωρίς λόγο.

Επειδή μου αρέσει να σας τα λέω όλα εδώ μπροστά σας και όχι να τα μαθαίνετε από αλλού και γενικά μου αρέσει να τα λέμε συχνά, θα σας πω ότι η εικόνα αυτή με πείραξε. Και με πείραξε πολύ. Μπορεί αμέσως να ζήτησαν και οι δύο συγγνώμη αλλά είναι κάτι που έγινε δημόσια και χάλασε την εικόνα μας. Με γνωρίζετε πολύ καλά ήδη, για να γνωρίζετε ότι τα θέματα πειθαρχίας είναι η αδυναμία μου, έχω ένα κόλλημα».

Ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και αν δεν το πάρουμε θα έχουμε όλοι αποτύχει με πρώτον εμένα. Εγώ σας λέω ότι μπορούμε να το πάρουμε και πάλι και σας έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ κρίσιμο ματς χωρίς τον κόσμο μας και το μόνο που σας ζητάω είναι να μπείτε με ψυχή από το πρώτο λεπτό, να το πάρουμε και να συνεχίσουμε για την επίτευξη των στόχων μας»!