Πανιώνιος: Προσεχώς... εξελίξεις με Μασούρα

Από Δεκέμβρη θα υπάρχουν εξελίξεις με τον 24χρονο εξτρέμ στους «κυανέρυθρους». Οι ανεβασμένες μετοχές του 24χρονου και οι διαπραγματεύσεις με τον Πανιώνιο.

Πανιώνιος: Προσεχώς... εξελίξεις με Μασούρα

Το συμβόλαιο του Γιώργου Μασούρα με τον Πανιώνιο ολοκληρώνεται στο τέλος τη τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου με τον 24χρονο παίκτη να είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί για να συνεχίσει την καριέρα του από την επόμενη μεταγραφική σεζόν.

Από την πλευρά της η ομάδα της Νέας Σμύρνης θα μπει σε συζητήσεις μαζί του από τον Δεκέμβριο προκειμένου να διαπραγματευτούν για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Ωστόσο, κάτι τέτοιο φαντάζει μάλλον δύσκολο, αφού ο Έλληνας εξτρέμ με τις εμφανίσεις του το τελευταίο διάστημα έχει προκαλέσει ενδιαφέρον από μεγάλες ομάδες της Super League.

Απτή πρόταση δεν υπάρχει μέχρι στιγμής, όμως είναι δεδομένο ότι ο ποδοσφαιριστής έχει ανεβάσει τις μετοχές του, γεγονός που θα μπορούσε να αποφέρει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό στα ταμεία των «κυανέρυθρων». Άλλωστε, ο Πανιώνιος θα προσπαθήσει να βγει όσο πιο κερδισμένος γίνεται με ενδεχόμενη πώληση του παίκτη, σε περίπτωση «ναυαγίου» στις διαπραγματεύσεις για ανανέωση.