Η ΑΕΛ σταματά να διαθέτει φθηνά εισιτήρια από τα εκδοτήρια

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε επίσημα διαφοροποιήσεις στη διάθεση των εισιτηρίων των αγώνων της.

Η ΑΕΛ σταματά να διαθέτει φθηνά εισιτήρια από τα εκδοτήρια

Σύμφωνα με την ανακοίνωση αιτία της αλλαγής στάσης της ΠΑΕ είναι η συμπεριφορά μερίδας οπαδών στην εξέδρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

Αυτοί είναι οι δήθεν οργανωμένοι οπαδοί οι οποίοι προσπαθούν να αποσυντονίσουν την ομάδα μας εντός έδρας αποδοκιμάζοντας τόσο τους παίκτες όσο και την διοίκηση και τον κ. Κούγια με χυδαία συνθήματα.

Είναι τα ίδια πρόσωπα που δεν πανηγυρίζουν πότε όταν η ΑΕΛ πετυχαίνει γκολ ή έχει καλές στιγμές.

Είναι οι ίδιοι που απειλούν τους οπαδούς μας στην Ανατολική εξέδρα κάθε φορά που τους αποδοκιμάζουν.
Είναι οι ίδιοι που σε κάθε αγώνα της ΑΕΛ προσπαθούν να προκαλέσουν επεισόδια είτε στον περιβάλλοντα χώρο του AEL FC ARENA είτε εντός του γηπέδου όταν καταφέρνουν να μπουν λαθραία για να προκαλέσουν τιμωρία στην ομάδα μας με αφαίρεση βαθμών και βαριά χρηματικά πρόστιμα.

Εξ αιτίας αυτών των όχι περισσότερων 30 αλητών η ΑΕΛ σε όλα τα παιχνίδια με μειωμένο εισιτήριο (από 1,00€ έως 5,00€) δεν θα πουλάει εισιτήρια στα εκδοτήρια του γηπέδου του 1,00€ έως 5,00€ τα οποία θα εκδίδονται μόνο από τα γραφεία με την επίδειξη της ταυτότητας και του ΑΜΚΑ μέχρι το Σάββατο στις 14:00 και στα εκδοτήρια του AEL FC ARENA θα πωλούνται εισιτήρια την ώρα του αγώνα, στην Δυτική εξέδρα των 60,00€ - 40,00€ - 20,00€ και στην Ανατολική εξέδρα των 20,00€.

Επίσης η ΠΑΕ ΑΕΛ γνωστοποιεί για την προστασία των οπαδών της Ανατολικής εξέδρας, που σε κάθε αγώνα απειλούνται και εξυβρίζονται από τους 30 αυτούς αλήτες, θα υπάρξει σε συνεννόηση με την ΕΛ.ΑΣ. αυξημένη επιτήρηση με αστυνομικούς, τόσο με στολή όσο και με πολιτικά, ώστε όποιος από αυτούς τους αλήτες βρίζει η απειλεί τους οπαδούς μας και τα παιδιά τους να συλλαμβάνεται και να οδηγείται στο αυτόφωρο.

Αύριο θα ανέβει και σχετική με αυτούς φωτογραφία.