Οι ατάκες του Μάνου για το γκολ και την αφιέρωση

Ο 24χρονος επιθετικός μίλησε για τη σημασία του γκολ που έβαλε στον Απόλλωνα και για το τι είπε στον Ανδρέα Γιαννιώτη.

Οι ατάκες του Μάνου για το γκολ και την αφιέρωση

Το γκολ του Δημήτρη Μάνου λύτρωσε τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Ο 24χρονος φορ μετά την επίτευξη του τέρματος έτρεξε στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» και αγκάλιασε τον Ανδρέα Γιαννιώτη. Οι δυο τους διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις και ο Μάνος έσπευσε να το αφιερώσει στον καλό του φίλο. Στις δηλώσεις που έκανε στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ Ολυμπιακός ο Δημήτρης Μάνος στάθηκε στην ατυχία που έχει η ομάδα στο σκοράρισμα, ενώ παράλληλα μίλησε και για την αφιέρωση στον Ανδρέα Γιαννιώτη.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Μάνος στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ Ολυμπιακός…

Τι σημαίνει αυτό το γκολ για εσένα;

Είναι πολύ σημαντικό να σκοράρει ο επιθετικός. Παίρνει ψυχολογία από τα γκολ. Είναι ένα συν παραπάνω ότι η ομάδα τελικά νίκησε και πήρε τους τρεις βαθμούς. Αυτό είναι το σημαντικότερο. Να παίρνει η ομάδα τους τρεις βαθμούς. Δίνει ψυχολογία για τη συνέχεια. Πιστεύω να μπορώ και στη συνέχεια να βοηθάω την ομάδα να παίρνει τους 3 βαθμούς.

Έτρεξες κι αφιέρωσες το γκολ στον Γιαννιώτη. Για ποιο λόγο;

Είναι καλός μου φίλος και μου είπε την ώρα που έμπαινα στο ματς: 'Θα το βάλεις, θα το βάλεις! Σε πιστεύω'. Πήγα και του το αφιέρωσα το γκολ.

Γιατί δυσκολευτήκατε τόσο πολύ;

Όπως βλέπουμε και στα προηγούμενα ματς, έχουμε μια ατυχία στο σκοράρισμα. Δεν μπορούμε να σκοράρουμε γρήγορα γκολ. Το θέμα είναι ότι το γκολ ήρθε. Θα δουλέψουμε καλύτερα στις προπονήσεις, να βελτιωθούμε, να μπορέσουμε να πετύχουμε πιο γρήγορα τα γκολ, για να ανοίγουμε τις άμυνες και να παίρνουμε πιο εύκολα τις νίκες.