Τα 53 λεπτά του Μάνου

Ο 24χρονος επιθετικός έβγαλε τα κάστανα από τη φωτιά στο ματς του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα και έστειλε μήνυμα πως και τη θέση ξέρει και το γκολ έχει.

Τα 53 λεπτά του Μάνου

Από το βράδυ της Δευτέρας ο Δημήτρης Μάνος είναι το κεντρικό πρόσωπο. Το γκολ του επί του Απόλλωνα έβγαλε τον Ολυμπιακό από τη δύσκολη θέση και του χάρισε μία πολύτιμη νίκη σε ένα ματς που κινδύνευε να χάσει βαθμούς κόντρα σε έναν αδύναμο αντίπαλο.

Ο 24χρονος επιθετικός στη φάση του γκολ δείχνει πως έχει αίσθηση του χώρου και της εστίας. Σηκώνει τη μπάλα με το αριστερό πόδι για να τη στρώσει καλά, γυρίζει το κορμί του και με το δεξί νικάει τον Χουάντερσον.

Μετά τον τραυματισμό του Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο πολλοί πίστευαν ότι ο Δημήτρης Μάνος θα είναι ο βασικός επιθετικός του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Κάτι τέτοιο δεν έγινε με τον Έλληνα επιθετικό να μπαίνει στο 75’ της αναμέτρησης. Συμπλήρωσε έτσι 53 λεπτά στη Super League, αφού είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς με τον ΟΦΗ στο 65’.

Τι έχει κάνει σε αυτά τα 53 λεπτά ο Μάνος; Στην αναμέτρηση του Ηρακλείου είχε τη φάση του 72’ που βγήκε τετ α τετ με τον Στρέζο, αλλά κακώς υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ. Έδειξε όμως ότι ξέρει τη θέση. Με τον Απόλλωνα είχε ένα σουτ στο 84’ το οποίο κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

Είχε έναν καλό συνδυασμό με τον Φορτούνη με τον Θεσσαλό χαφ να μην προλαβαίνει τη μπάλα, ενώ έμπαινε κατά μέτωπο με την εστία. Γέμισε την περιοχή του Απόλλωνα στο διάστημα που αγωνίστηκε και φυσικά είχε το γκολ στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης. Ήταν δραστήριος με την άμυνα του Απόλλωνα να τον αισθάνεται.