Τα… πεταμένα ημίχρονα του Ολυμπιακού

Για όγδοο παιχνίδι τη φετινή σεζόν οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν στο 0-0 στο πρώτο 45λεπτο και έτρεχαν και δεν έφταναν.

Τα… πεταμένα ημίχρονα του Ολυμπιακού

Με τη ψυχή στο στόμα ο Ολυμπιακός έκαμψε την αντίσταση του Απόλλωνα, της μοναδικής ομάδας της Super League που δεν έχει πάρει ακόμα βαθμό. Οι Πειραιώτες φλέρταραν με μία γκέλα που θα προκαλούσε μεγάλους τριγμούς, αλλά τους γλίτωσε ο Δημήτρης Μάνος με το γκολ στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ολυμπιακός μπλέκει σε περιπέτειες σε αγώνα του πρωταθλήματος και η μάστιγα της ομάδας παραμένουν τα χαμένα πρώτα ημίχρονα. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν καθαρίζουν τα ματς από την αρχή και μετά τρέχουν και δεν φτάνουν και μάλιστα με υποδεέστερους αντιπάλους.

Το ματς με τον Απόλλωνα ήταν το έβδομο που ο Ολυμπιακός «πέταξε» το πρώτο 45λεπτο σε Ελλάδα και Ευρώπη. Στο Europa League το έχει κάνει στο εκτός έδρας ματς με τη Μπέρνλι το οποίο έληξε 1-1. Στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Μπέτις το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε, ενώ και στο Λουξεμβούργο ο Ολυμπιακός δεν εκμεταλλεύτηκε το πολύ καλό του πρώτο μέρος, αλλά τελικά νίκησε 2-0.

Στη Super League έχει πετάξει το πρώτο ημίχρονο με τον Λεβαδειακό και τελικά χρειάστηκε ένα φάουλ του Λάζαρου για να επικρατήσει με 1-0. Στη Νέα Σμύρνη πάλι το πρώτο μέρος έμεινε στο 0-0 και ο Ολυμπιακός νίκησε με γκολ του Χασάν στις καθυστερήσεις. Με τον ΠΑΟΚ πάλι στο 0-0 έμεινε το πρώτο μέρος και ο Ολυμπιακός έχασε το ματς, ενώ με την ΑΕΚ το τελικό 1-1 διαμορφώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Σε αυτή τη λίστα προστέθηκε και το παιχνίδι με τον Απόλλωνα φτάνοντας έτσι τα οκτώ πεταμένα 45 λεπτά.