Στο «μάτι» της Σταντάρ Λιέγης ο Μπουχαλάκης

Ο Βέλγος «κατάσκοπος» θα συνεχίσει να παρακολουθεί από κοντά τον Κρητικό χαφ, ο οποίος άφησε τη «σφραγίδα» του στο διπλό του Ολυμπιακού στο Λουξεμβούργο.

Στο «μάτι» της Σταντάρ Λιέγης ο Μπουχαλάκης

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για να βρεθεί για δεύτερο σερί παιχνίδι στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού. Μετά την πολύ καλή παρουσία που είχε στο Λουξεμβούργο, ο Πέδρο Μαρτίνς τον σκέφτεται για βασικό κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης (29/10, 19.30).

Ακόμα δεν έχει αποφασίσει τίποτα ο Πορτογάλος, ακόμα δεν έχει αποκαλύψει τα πλάνα της ενδεκάδας στις προπονήσεις, ωστόσο, η αλήθεια είναι πώς η εικόνα του Μπουχαλάκη με την Ντουντελάνζ τού άρεσε σε τέτοιο βαθμό που τον «πονοκεφάλιασε» ευχάριστα ενόψει Απόλλωνα.

Στο μεταξύ, ο Μπουχαλάκης είχε την τιμητική του στο Λουξεμβούργο, καθώς υπήρχαν «κατάσκοποι» ευρωπαϊκών ομάδων στις εξέδρες του «Ζοσί Μπαρτέλ».

Ένας εξ αυτών κράτησε αρκετές σημειώσεις στο μπλοκάκι του για τον Κρητικό χαφ. Ο λόγος για τον απεσταλμένο της Σταντάρ Λιέγης, ο οποίος πήγε στο Λουξεμβούργο για να παρακολουθήσει άλλον ποδοσφαιριστή (τον Σινάνι της Ντουντελάνζ) και έφυγε γοητευμένος από τον Μπουχαλάκη.

Τις τελευταίες ώρες λοιπόν στο Βέλγιο ακούγεται έντονα ότι η Σταντάρ Λιέγης θα συνεχίσει να παρακολουθεί από κοντά τον «ερυθρόλευκο» μέσο, ο οποίος – μεταξύ άλλων – αποθεώθηκε και από τον προπονητή της Ντουντελάνζ, Ντίνο Τοπμέλερ.