Έτοιμος για... ντεμπούτο ο Σισέ στον Ολυμπιακό

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός μετά και την εμφάνισή του στο Λουξεμβούργο, ανέβηκε αρκετούς πόντους στα μάτια του Μαρτίνς και δεν αποκλείεται να τον δούμε για πρώτη φορά βασικό σε αγώνα πρωταθλήματος.

Έτοιμος για... ντεμπούτο ο Σισέ στον Ολυμπιακό

Λέτε να έφτασε η στιγμή να κάνει ντεμπούτο σε αγώνα πρωταθλήματος ο... Σισέ; Κι όμως, όσο κι αν φαντάζει περίεργο, ο Σενεγαλέζος αμυντικός που πέρσι ήταν εκ των κορυφαίων παικτών του Ολυμπιακού σε μία πολύ κακή σεζόν, δεν έχει κατορθώσει ακόμη να «γράψει» λεπτό συμμετοχής στη Σούπερ Λίγκα.

Έχουν παίξει οι Βούκοβιτς, Μεριά και Μιράντα, αλλά ο Σισέ είτε ήταν στον πάγκο ως εναλλακτική επιλογή, είτε στην εξέδρα. Ούτε στο δεύτερο ημίχρονο κάποιου αγώνα δεν έχει μπει ο Αφρικανός, o οποίος όμως ενδέχεται να κάνει ντεμπούτο στο πρωτάθλημα στην... 8η αγωνιστική.

Δεν το φανταζόταν ο Σισέ ότι θα ζούσε μία τέτοια κατάσταση, αλλά σίγουρα έβαλε το... χεράκι του και εκείνος. Ο Σενεγαλέζος ήταν αρκετά επιπόλαιος στα φιλικά, στο ματς με την Μίλαν «μουντζούρωσε» μέσα σε δέκα λεπτά την πολύ καλή εικόνα που είχε εώς το 70’, αλλά ήρθε το παιχνίδι με την Ντουντελάνζ για να τον ανεβάσει για τα καλά στα μάτια του Μαρτίνς.

Ο Σισέ που σύντομα θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με καλύτερες απολαβές, φλερτάρει με την ενδεκάδα για το δευτεριάτικο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Έχει ανέβει για τα καλά στην «ιεραρχία» των στόπερ και αυτή τη στιγμή σίγουρα δεν είναι ο ποδοσφαιριστής που κοίταζε τις πλάτες των Βούκοβιτς, Μεριά και Μιράντα. Τώρα είναι σε θέση να «χτυπήσει» για τα καλά την πόρτα της ενδεκάδας.

Ο Μαρτίνς έμεινε ικανοποιημένος με όλα όσα είδε στο Λουξεμβούργο και για αυτό το λόγο υπάρχει η αίσθηση στον Ρέντη ότι ο Σισέ αναμένεται να γράψει τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής για το πρωτάθλημα στο παιχνίδι με την «Ελαφρά Ταξιαρχία».