Μάνατζερ Σιμόες: Θα βρούμε αυτό που θέλουμε σε άλλη ομάδα…

Ψύχραιμος ο ατζέντης του Πορτογάλου μέσου, φέρεται να λέει σε όσους μιλούν μαζί του αυτές τις ώρες, πως αν δεν συμφωνήσουν με την ΑΕΚ, ο πελάτης του θα βρει το συμβόλαιο που επιθυμεί σε άλλο κλαμπ.

Μάνατζερ Σιμόες: Θα βρούμε αυτό που θέλουμε σε άλλη ομάδα…

Την ώρα που από το περιβάλλον του Δημήτρη Μελισσανίδη λέγεται πως η θέση του επιχειρηματία είναι αδιαπραγμάτευτη σε ό,τι έχει να κάνει με την πολιτική στα συμβόλαια, όπως φυσικά και με εκείνο του Αντρέ Σιμόες, το περιβάλλον του ίδιου του Πορτογάλου μέσου, δίνει τη δική του απάντηση…

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας λοιπόν, ο μάνατζερ του 29άχρονου μέσου, Κιμ Ριμπέιρο, είναι ξεκάθαρος σε όποιον μιλάει μαζί του αυτές τις ώρες για το συγκεκριμένο θέμα. «Η ΑΕΚ ξέρει τι θέλουμε και εδώ είμαστε να τα βρούμε. Αν δεν μπορέσουμε, ο Αντρέ θα πάρει αυτό που ζητάει από άλλη ομάδα»...

Αυτά φέρεται να υποστηρίζει λοιπόν ο ατζέντης του Σιμόες και δείχνει βέβαιος ότι μπορεί να φέρει στον πελάτη του ντιλ γύρω στις 600.000 ευρώ τη σεζόν, από τη στιγμή άλλωστε που θα είναι ελεύθερος το καλοκαίρι και έτσι η όποια ενδιαφερόμενη ομάδα δεν θα καλείται να πληρώσει την ΑΕΚ.

Είναι ένα τεράστιο διαπραγματευτικό ατού που έχει στα χέρια του ο Πορτογάλος χαφ. Το ότι αποδεσμεύεται από τον σύλλογό του, τον κάνει αυτομάτως ακόμα πιο ελκυστικό για τους υποψήφιους εργοδότες του.

Τα λεγόμενα λοιπόν του ατζέντη του, σε συνδυασμό με την αδιάλλακτη στάση του Δημήτρη Μελισσανίδη, μάλλον μας δείχνουν για μια ακόμη φορά πως οδηγούμαστε προς ναυάγιο. Σε κάθε περίπτωση, ο μόνος τρόπος για να γεφυρωθεί το χάσμα, είναι να ρίξει τις αξιώσεις του ο Σιμόες. Γιατί από πλευράς «Δικεφάλου» δείχνει δύσκολο να ανέβει η προσφορά.