Νίκος Παπαδόπουλος: « Να ξεπεράσουμε τη νίκη με τον Ολυμπιακό»

Ο Έλληνας τεχνικός του ΟΦΗ, λίγο πριν τη σημαντική εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΛ, μίλησε για την κατάσταση της ομάδας του, τη νίκη με τον Ολυμπιακό αλλά και για τις μπάλες που έμπαιναν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. 

Νίκος Παπαδόπουλος: « Να ξεπεράσουμε τη νίκη με τον Ολυμπιακό»

Ο ΟΦΗ ετοιμάζεται για την σημαντική, ετκός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΛ στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, το Σάββατο 17:15.

Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε επίσης και στο γεγονός με τις μπάλες που έμπαιναν στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό αλλά και για τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει η ομάδα του το Σάββατο στη Λάρισα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Παπαδόπουλος:

Για τη νίκη με τον Ολυμπιακό: «Μετά τη νίκη μας απέναντι στον Ολυμπιακό, η ομάδα βρίσκεται στο καλύτερο της σημείο. Φαίνεται η διάθεση και η ψυχολογία των παικτών και θεωρώ πως βρισκόμαστε σε μία πολύ καλή κατάσταση και στους δύο αυτούς τομείς».

Για το περιστατικό με τις μπάλες που έμπαιναν στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του ματς με τον Ολυμπιακό: «Αυτό που έγινε με τις μπάλες που έμπαιναν στον αγωνιστικό χώρο προς το τέλος του παιχνιδιού δεν άρεσε ούτε σε εμάς. Δεν είναι κάτι που πρεσβεύει η ομάδα μας ούτε μας αρέσει. Δεν είναι ωραίο για το ποδόσφαιρο και καλό είναι να μην ξανα συμβεί. Εμείς θέλουμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια μας με τον τρόπο μας και όχι με άλλους τρόπους. Η δουλειά μας είναι να μιλήσουμε στους παίκτες να τους πείσουμε να ξεπεράσουμε αυτή τη νίκη και να κοιτάξουμε μπροστά».

Για το επόμενο ματς με τη Λάρισα: «Το επόμενο παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο γιατί ο αντίπαλος προέρχεται από άσχημα αποτελέσματα. Θα παίξουμε σε έναν αγωνιστικό χώρο ο οποίος δεν βοηθάει τις ομάδες. Εμείς από την πλευρά μας θα παίξουμε όσο το δυνατόν γίνεται, καλύτερο ποδόσφαιρο σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο. Θέλουμε να επιβάλουμε το δικό μας ρυθμό, με τη δική μας φιλοσοφία και με τη δική μας νοοτροπία. Οι αναμετρήσεις με ομάδες όπως η ΑΕΛ έχουν μεγάλη βαθμολογική σημασία, για μένα τουλάχιστον είναι εξάποντα αυτά τα παιχνίδια. Αυτό που μας ενδιαφέρει εμάς είναι όμως να νικήσουμε το ματς, με τον τρόπο μας, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο».