Το δίδυμο Φορτούνη-Νάτχο που ιντριγκάρει στον Ολυμπιακό

Οι δύο δημιουργικοί χαφ των Πειραιωτών, πόσες φορές έχουν συνυπάρξει μέσα σε παιχνίδι και η σκέψη για το μέλλον.

Το δίδυμο Φορτούνη-Νάτχο που ιντριγκάρει στον Ολυμπιακό

Το καλοκαίρι όταν και αποκτήθηκε ο Μπίμπαρς Νάτχο άνοιξε κουβέντα για το πως θα χωρέσει στην ομάδα, ενώ θεωρήθηκε πως ο Ισραηλινός θα βοηθήσει αρκετά και τον Κώστα Φορτούνη. Ο Νάτχο δεν ήταν βασικός στον αγώνα με τον ΟΦΗ αν και η φημολογία τον ήθελε να παίζει από την αρχή.

Ο 30χρονος μέσος μπορεί να μην έπαιξε βασικός, αλλά αγωνίστηκε για 45 λεπτά, αφού πέρασε στη θέση του Τουρέ. Μέχρι τώρα ο Νάτχο έχει παίξει μόλις ένα 90λεπτο και πρόκειται γι’ αυτό με τη Μίλαν στο «Σαν Σίρο».

Ένα θέμα είναι αν μπορεί τελικά να συνυπάρξει με τον Φορτούνη ο Νάτχο. Είναι κάτι που δεν το έχουμε δει μέχρι τώρα στον Ολυμπιακό. Ή για να είμαστε σωστοί το έχουμε δει για οκτώ λεπτά στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μίλαν όταν ο Φορτούνης μπήκε στο 82’.

Για μεγάλο διάστημα δεν τους έχουμε δει αυτούς τους δύο να παίζουν μαζί και είναι κάτι που έχει ενδιαφέρον. Μάλιστα ο Νάτχο μέχρι τώρα έχει αντικαταστήσει δύο φορές τον Φορτούνη. Η μία ήταν με τον Λεβαδειακό στο πρωτάθλημα και η άλλη με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Είναι και αυτό ένα δίδυμο στη μεσαία γραμμή που έχει το ενδιαφέρον του να το δούμε πως θα λειτουργήσει στο δημιουργικό κομμάτι και φυσικά αν χωράνε και οι δύο μαζί στην ενδεκάδα.

Ανεξάρτητα από το αν χωράνε ή όχι από το αν θα τους δούμε από την αρχή ή όχι, αλλά πρόκειται για δύο ποιοτικούς χαφ που μπορούν να αλλάξουν τον Ολυμπιακό δημιουργικά. Ο Νάτχο στο δεύτερο ημίχρονο βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του Πειραιά, ενώ η απουσία του Φορτούνη ήταν αισθητή.