Παπαδόπουλος: «Δεν κινδυνεύσαμε...»

Ο κόουτς του ΟΦΗ στάθηκε μεταξύ άλλων και στη θετική αύρα που έφερε στα αποδυτήρια η παρουσία του Μιχάλη Μπούση στα διοικητικά του συλλόγου.

Παπαδόπουλος: «Δεν κινδυνεύσαμε...»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος μετά το τέλος του αγώνα. Στη συνέντευξη Τύπου τόνισε:

«Ήταν μία πολύ σπουδαία νίκη για εμάς μετά από αρκετό καιρό, μετά από αυτό το όχι τόσο καλό ξεκίνημα που κάναμε. Πήραμε μία νίκη απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Σε όλη τη διάρκεια του ματς ήμασταν καλοί και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Εκτός από μία φάση του Τουρέ δεν κινδυνεύσαμε πολύ. Στο δεύτερο μέρος μοιραία με τις αλλαγές του Ολυμπιακού και επειδή χρειαζόμασταν κάτι φρέσκο στον άξονα, αλλάξαμε τον σχηματισμό μας για να κρατήσουμε το σκορ. Ήταν μία νίκη που την χρειαζόμασταν και ψυχολογικά, αλλά και βαθμολογικά. Αυτό που πρέπει να πω είναι συγχαρητήρια στους παίκτες μου», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Καιρό τώρα προσπαθούσα να πείσω τους παίκτες ότι μπορούμε να ανεβάσουμε την ψυχολογία μας με νίκες απέναντι σε μεγάλες ομάδες. Είναι Οκτώβριος, έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα. Για εμάς το πιο σημαντικό είναι να κερδίζουμε ματς με τον τρόπο που θέλουμε, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο βελτιώνοντας τον τρόπο μας και παίζοντας με κατοχή. Το δικαιολογώ πάντως αυτό που έγινε στο δεύτερο μέρος, γιατί είχαμε καιρό να κερδίσουμε. Επίσης κάτι σημαντικό που θέλουμε να έχουμε στην ομάδα, είναι ότι είτε θετικό, είτε αρνητικό αποτέλεσμα έχουμε, πρέπει να υπάρχει συσπείρωση στην ομάδα για να προχωρήσουμε».

Ερωτηθείς για το αν έπαιξαν ρόλο και οι διοικητικές εξελίξεις απάντησε: «Όλα παίζουν ρόλο, αλλά αυτό που πρέπει να σας πω είναι ότι εγώ από την αρχή του πρωταθλήματος και από την προετοιμασία, πιστεύω πολύ σε αυτά τα παιδιά παρόλο που πολλές φορές έχουν κριθεί αυστηρά και δικαίως γιατί η ομάδα μας πέρα από το αποτέλεσμα δεν είχε καλή εικόνα. Όμως αυτό που τους είπα είναι ότι δεν υπάρχει περίπτωση αν δουλεύεις στην προπόνηση, να μην έρθει η στιγμή να δικαιωθείς. Όλα παίζουν ρόλο».