Ουζουνίδης για την τιμωρία: Ας μας σκοτώσουν κιόλας…

Ο προπονητής της ΑΕΚ αναφέρθηκε κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στην τιμωρία που επιβλήθηκε στους «κιτρινόμαυρους». 

Ουζουνίδης για την τιμωρία: Ας μας σκοτώσουν κιόλας…

Στο αρχικό του σχόλιο στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης είπε: «Δυσκολευτήκαμε όχι για την αφαίρεση βαθμών, αλλά γιατί είχαμε πολλά παιδιά που δεν είχαν ρυθμό. Κάποια παιδιά είχαν πάνω από δυο εβδομάδες να παίξουν. Όμως ήθελα να αποκτήσουν ρυθμό για το παιχνίδι της Τρίτης. Όπως μας δυσκόλεψε και ο αντίπαλος, που έπαιξε πολύ καλή άμυνα».

Και συνέχισε για την τιμωρία: «Είναι κάτι δεδομένο. Δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Αν το έχουμε στο μυαλό μας, θα χάσουμε κι άλλους βαθμούς. Είναι ακόμα αρχή του πρωταθλήματος. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Όμως αυτές τις αποφάσεις τις θεωρώ γελοίες. Ας μας σκοτώσουν κιόλας! Ας απαγορεύσουν τους ποδοσφαιριστές να βγαίνουν και στο γήπεδο».

Αναφέρθηκε στην παρουσία του Μοράν στην ενδεκάδα και είπε: «Από εδώ και πέρα πρέπει να αξιοποιούμε περισσότερο το ρόστερ μας. Η ομάδα έχει καλούς παίκτες και όταν όλοι είναι υγιείς, όλοι θα μπορούν να παίξουν στην ενδεκάδα».

Τέλος ρωτήθηκε για το αν είχαν οι παίκτες του το μυαλό τους στην Μπάγερν και τόνισε: «Όσο και να θέλεις να το αποβάλλεις, το σκέφτεσαι το ματς της Τρίτης. Όσο μπορούσαμε, συγκεντρωθήκαμε σ’ αυτό το ματς. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμάς. Είναι από τις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη η Μπάγερν και περιμένω ένα σπουδαίο παιχνίδι από την ομάδα μας. Δεν υπάρχει διασκέδαση για εμάς. Όλοι όσοι θα αγωνιστούν, πρέπει να δώσουν παραπάνω από το 100%. Ο αντίπαλος είναι τεράστιος. Και έχει παίκτες που μπορούν να κερδίσουν από μόνοι τους ένα ματς. Ναι, να το χαρούμε. Θα είναι γεμάτο το ΟΑΚΑ. Αλλά από εκεί και πέρα μέσα στο γήπεδο, πρέπει να το παλέψουμε και να μην είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα».