Με Πέλκα και Ουάρντα ο ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Ο Δημήτρης Πέλκας έκανε αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με τον Άρη και τα κατάφερε. Επίσης στην αποστολή, μπήκε και ο Ουάρντα μετά από ένα μήνα τιμωρίας.

Με Πέλκα και Ουάρντα ο ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Την Κυριακή 21/10, ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Η σημαντικότητα της αναμέτρησης κάνει αισθητή την παρουσία της και στα δύο «στρατόπεδα».

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ έγινε η υπέρβαση με τον Πέλκα που ενώ είχε ενοχλήσεις στο ισχίο και χρειαζόταν μία εβδομάδα να επανέλθει, ο ίδιος ο παίκτης συμμετείχε κανονικά στη σημερινή προπόνηση και τέθηκε στη διάθεση του Ρασβάν Λουτσέσκου.

Επίσης, στην αποστολή βρίσκεται και ο Αιγύπτιος άσος, Αμρ Ουάρντα, μετά από ένα μήνα απραξίας με τον ΠΑΟΚ. Αντίθετα, εκτός αποστολής βρίσκονται οι δύο τραυματίες, Μαουρίσιο και Ακπόμ αλλά και οι Γλύκος, Σιαμπάνης, Μαλεζάς, Κίτσιου και ο Χατσερίδης.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ρέι, Μάτος, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κάνιας, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Ουάρντα, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά Λημνιός, Πρίγιοβιτς και Καρέλης