Πρόγραμμα… βουνό για τον Ολυμπιακό

Ζόρικο είναι το πρόγραμμα που έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός και το οποίο ξεκινάει την Κυριακή από το ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Πρόγραμμα… βουνό για τον Ολυμπιακό

Την Κυριακή ξεκινούν ξανά οι υποχρεώσεις του Ολυμπιακού μετά τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων. Κόντρα στον ΟΦΗ στο «Θ. Βαρδινογιάννης» οι Πειραιώτες θα ξεκινήσουν μία σειρά από συνεχόμενα παιχνίδια. Αυτό μάλιστα είναι το πρώτο ματς που θα παίξουν μακριά από το Λεκανοπέδιο τη φετινή σεζόν.

Την ερχόμενη Πέμπτη υπάρχει η εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ντουντελάνζ για την 3η αγωνιστική του Europa League, η οποία είναι και πολύ σημαντική στην προσπάθεια για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Στις 29 Οκτωβρίου, τέσσερις μέρες μετά ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Απόλλων Σμύρνης. Την 1η Νοεμβρίου η ομάδα του Πειραιά θα ταξιδέψει στην Πάτρα για το ματς Κυπέλλου με την Παναχαϊκή και στις 4 του ίδιου μήνα υπάρχει η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη. Στις 8 Νοεμβρίου ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τη Ντουντελάνζ για την 4η αγωνιστική του Europa League, ενώ τρεις ημέρες αργότερα (11/11) θα διεξαχθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

21/10 ΟΦΗ – Ολυμπιακός

25/10 Ντουντελάνζ – Ολυμπιακός

29/10 Ολυμπιακός – Απόλλων Σμύρνης

01/11 Παναχαϊκή – Ολυμπιακός

04/11 Άρης – Ολυμπιακός

08/11 Ολυμπιακός – Ντουντελάνζ

11/11 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός