Ατρόμητος: «Γεμίζουν οι μπαταρίες» ενόψει της δύσκολης συνέχειας

Οι ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου απολαμβάνουν τριήμερο ρεπό, αφού ο προπονητής τους τους άφησε λίγο... λάσκα για να ξεκουραστούν.

Ατρόμητος: «Γεμίζουν οι μπαταρίες» ενόψει της δύσκολης συνέχειας

Μια ακόμα σεζόν έχει ξεκινήσει ιδανικά για την ομάδα του Περιστερίου η οποία φιγουράρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, παρέα με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ατρόμητος έχει κάνει πολύ καλή εκκίνηση στη σεζόν και άπαντες στο «στρατόπεδο» του συλλόγου των δυτικών προαστίων είναι ευχαριστημένοι. Ο Νταμίρ Κάναντι την Παρασκευή (12/10) έκανε πρωινή προπόνηση στους ποδοσφαιριστές, κίνηση στην οποία σπάνια προχωράει, όμως το γεγονός ότι ήθελε να μεταβεί στην Αυστρία για προσωπικούς λόγους τον ανάγκασε να αλλάξει για μια μέρα το πρόγραμμά του προκειμένου να έχει και αυτός αλλά και οι παίκτες του λίγο περισσότερο ελεύθερο χρόνο.

Η επόμενη προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Δευτέρας 15/10. Οι «κυανόλευκοι» θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, ένα παιχνίδι το οποίο θα σηματοδοτήσει το ξεκίνημα μιας κρίσιμης σειράς αγώνων των Περιστεριωτών, που ίσως και να καθορίσει ακόμα και το πλασάρισμά της στη βαθμολογία του πρώτου γύρου, αφού θα αντιμετωπίσει διαδοχικά τους Αστέρα, Πανιώνιο, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακός.