Λιβάγια: «Έμαθα από την τιμωρία μου»

Ο Μάρκο Λιβάγια μίλησε για την τιμωρία που του επιβλήθηκε από την UEFA αναγνωρίζοντας το λάθος του. 

Λιβάγια: «Έμαθα από την τιμωρία μου»

Με δηλώσεις του στην κροατική ιστοσελίδα «Tportal.hr», ο Μάρκο Λιβάγια αναφέρθηκε στην απουσία του από τις αναμετρήσεις της ΑΕΚ στους ομίλους του Champions League, υπογραμμίζοντας πόσο του έχει κοστίσει. Ο άσος της Ένωσης επανέλαβε πόσο μετάνιωσε για την αποβολή του στον αγώνα με τη Βίντι, που επέφερε τιμωρία 4 αγωνιστικών από την UEFA.

«Λυπάμαι γι΄ αυτό και ζήτησα συγγνώμη σε όλους στην ομάδα. Πέρασαν δύο αγώνες, έχω άλλους δύο και μετά θα υπάρξουν άλλοι τόσοι. Ελπίζω να έχω την ευκαιρία να παίξω στο Champions League. Ήταν ένα "σχολείο" για μένα αυτή η τιμωρία και μάλιστα ακριβό, γι΄ αυτό είμαι βέβαιος πως δεν θα συμβεί ξανά κάτι τέτοιο, φυσικά ούτε με την Εθνική Κροατίας».

Ο επιθετικός της ΑΕΚ αναφέρθηκε επίσης στη σταθερή, πλέον, παρουσία του στη δευτεραθλήτρια κόσμου, ενώ σχολίασε τον φιλικό αγώνα με την Αγγλία. «Στο παιχνίδι με την Πορτογαλία εκπλήρωσα το όνειρο που είχα από παιδί, να παίξω για την Εθνική ομάδα. Το παιχνίδι με την Αγγλία ήταν ένας καλός, ποιοτικός αγώνας, παίξαμε καλά τακτικά. Οι Άγγλοι είχαν λίγες ευκαιρίες, που ήρθαν κυρίως από δικά μας λάθη. Η ισοπαλία ήταν το πιο σωστό αποτέλεσμα. Πρέπει να είμαι ειλικρινής και να παραδεχθώ ότι είμαι υπερήφανος που είμαι εδώ, μεταξύ αυτών των παικτών», είπε.

«Κάθε παιχνίδι είναι γιορτή και είμαι ευγνώμων που μου δόθηκε η ευκαιρία να παίξω κόντρα στην Αγγλία, έστω και για 10 λεπτά. Είμαι έτοιμος να συνεχίσω να εργάζομαι και ελπίζω να μου δοθεί κι άλλη ευκαιρία. Τα παιδιά με υποδέχθηκαν εξαιρετικά. Δεν έχω τίποτα να πω γι’ αυτό. Νιώθω υπέροχα με όλους, επειδή με τους περισσότερο παίκτες γνωρίζομαι από τις μικρές Εθνικές», συμπλήρωσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ