Ο σημαντικός Νοέμβριος του Αστέρα Τρίπολης!

Οι «Αρκάδες» καλούνται να ξεπεράσουν το... σοκ της εκκίνησης του πρωταθλήματος και να αναρριχηθούν στον βαθμολογικό πίνακα της Super League.

Ο σημαντικός Νοέμβριος του Αστέρα Τρίπολης!

Για μια ομάδα όπως ο Αστέρας που τα τελευταία χρόνια φιγουράρει σταθερά στις θέσεις από τη μέση και πάνω, οι τέσσερις βαθμοί σε έξι αγωνιστικές δεν μπορούν να είναι ικανοποιητικοί.

Οι ποδοσφαιριστές του Σάββα Παντελίδη ναι μεν είχαν δύσκολο πρόγραμμα στο φετινό πρωτάθλημα, όμως αυτό δεν θα πρέπει να αποτελεί δικαιολογία για τη 12η θέση που βρίσκονται στην κατάταξη της Super League.

Ο Έλληνας προπονητής εκμεταλλεύεται τη διακοπή για τους αγώνες του Nations League και προσπαθεί να κάνει ένα restart στους παίκτες του προκειμένου να φανούν στη συνέχεια πιο δυναμικοί και να φέρουν την ομάδα στη θέση που της αξίζει.

Για το λόγο αυτό οι «Αρκάδες» δεν ξεκουράζονται στη διακοπή του πρωταθλήματος και καθημερινά χύνουν... τόνους ιδρώτα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Αύριο (12/10) μάλιστα έχει προγραμματιστεί κι ένα φιλικό παιχνίδι στο «Θεόδωρος Κωλοκοτρώνης» με αντίπαλο την Παναχαϊκή, αγώνας που θα δώσει την ευκαιρία στους παίκτες του Σάββα Παντελίδη να κρατηθούν σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Όπως ανακοίνωσε μάλιστα η ΠΑΕ, η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους φιλάθλους που θέλουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Ο Νοέμβριος που «καίει»

Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος ο Αστέρας θα επιδιώξει όπως σημειώσαμε και παραπάνω να βελτιώσει την κατάταξή του στη βαθμολογία. Οι «Αρκάδες» στις 22 Οκτωβρίου θα αντιμετωπίσουν στο Περιστέρι τον πρωτοπόρο Ατρόμητο, ενώ μια εβδομάδα αργότερα θα μεταβούν σε μια ακόμα δύσκολη έδρα, αυτή του Παναιτωλικού.

Ο Σάββας Παντελίδης θέλει να δει θετικά αποτελέσματα σε αυτά τα δύο ματς, όμως περιμένει από τους παίκτες του μόνο νίκες στις αναμετρήσεις με την Ξάνθη (εντός στις 05/11), τη Λαμία (εκτός έδρας στις 11/11) και την ΑΕΛ (εντός στις 24/11). Αυτή την τριάδα αγώνων θεωρεί «must win games» και φυσικά και τα τρία ματς είναι «κυκλωμένα» στην ατζέντα του.