Ατρόμητος: Η κορυφή δεν τον ζαλίζει...

Ο Ατρόμητος βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, εκεί όπου συγκατοικεί με τον ΠΑΟΚ και όπως δήλωσε πρόσφατα ο προπονητής του, Νταμίρ Κάναντι, η κορυφή δεν τον ζαλίζει...

Ατρόμητος: Η κορυφή δεν τον ζαλίζει...

Και αυτή είναι και η απόλυτη αλήθεια, αφού από την περσινή χρονιά η ομάδα του Περιστερίου δείχνει ότι χτίζει σε γερές βάσεις. Ο Ατρόμητος που πέρυσι βρισκόταν σταθερά στη σεζόν στα υψηλά πατώματα του βαθμολογικού πίνακα, συνεχίζει και τη φετινή χρονιά στους ίδιους ρυθμούς, αποδεικνύοντας ότι όταν μια ομάδα δουλεύει με μεθοδικότητα, καταφέρνει να πετυχαίνει τους στόχους της.

Τα παιχνίδια που έχει «κυκλώσει» στην ατζέντα του ο Κάναντι

Για τον Ατρόμητο τα σημαντικά παιχνίδια ξεκινούν μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος για τους αγώνες του Nations League. Η ομάδα των δυτικών προαστείων καλείται να δώσει πέντε ματς τα οποία αν καταφέρει να φύγει με τις λιγότερες δυνατές απώλειες θα την ισχυροποιήσουν ακόμα περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα.

Η αρχή θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου στις 22 Οκτωβρίου. Οι Περιστερώτες καλούνται να ξεπεράσουν στην έδρα τους το εμπόδιο του Αστέρα Τρίπολης, μιας ομάδας που επίσης διαθέτει όλα τα φόντα για να διακριθεί, ωστόσο φέτος βρίσκεται στη 12η θέση κυρίως λόγω προγράμματος αφού στις έξι πρώτες αγωνιστικές έχει αντιμετωπίσει ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, έχοντας χάσει από τους τρεις πρώτους και αναδειχθεί ισόπαλος με τον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, την ίδια αγωνιστική ο ΠΑΟΚ με τον οποίο ισοβαθμεί θα αγωνιστεί στο γήπεδο του Άρη και στο Περιστέρι ευελπιστούν ότι ίσως μετά το πέρας της 7ης αγωνιστικής να είναι μόνοι πρώτοι στον βαθμολογικό πίνακα.

Η 7η αγωνιστική θα βρει τον Ατρόμητο αντιμέτωπο με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, αγώνας επίσης δύσκολος, όμως η συνέχεια είναι ο... Γολγοθάς που θα πρέπει να ξεπεράσουν οι Περιστεριώτες με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες: Φιλοξενούν στο γήπεδό τους τον ΠΑΟΚ, έπειτα πάνε στο ΟΑΚΑ να αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ και στη συνέχεια το... μενού έχει Ολυμπιακό στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Μετά από αυτή τη σειρά αγώνων λοιπόν, η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι θα έχει μετρήσει αρκετά τις δυνάμεις της. Και άπαντες στο στρατόπεδο του Ατρομήτου, ευελπιστούν ότι θα ξεπεράσουν με τον τρόπο που θέλουν αυτά τα μεγάλα εμπόδια και θα διατηρήσουν τη θέση τους στο ρετιρέ της βαθμολογίας...