Το μακρινό 1997 ξανά δυο ομάδες με 5Χ5 νίκες- Ο Παναθηναϊκός και η έκπληξη...

Το φαινόμενο δυο ομάδες να ξεκινήσουν με 5 νίκες στις 5 πρώτες αγωνιστικές είχε παρατηρηθεί για τελευταία φορά το 1997 στο πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής.

Το μακρινό 1997 ξανά δυο ομάδες με 5Χ5 νίκες- Ο Παναθηναϊκός και η έκπληξη...

Ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός έχουν κατακτήσει όλους τους διαθέσιμους βαθμούς στις 5 πρώτες αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος superleague.

Δεν είναι ένα γεγονός που συμβαίνει για πρώτη φορά αλλά δεν συμβαίνει και κάθε χρόνο. Θα πρέπει να γυρίσουμε 21 χρόνια για να συναντήσουμε δυο ομάδες με το απόλυτο των νικών μετά και την ολοκλήρωση της 5ης αγωνιστικής.

Η έκπληξη δεν είναι ο Παναθηναϊκός που τη σεζόν 1997-98 είχε ξεκινήσει με 5 νίκες αλλά η ομάδα που τον συναγωνίστηκε και δεν ήταν άλλη από τον Ιωνικό!

Η ομάδα της Νίκαιας αξιοποίησε το καλό της ξεκίνημα και τερμάτισε στην 5η θέση (με ρεκόρ 18 νίκες, 8 ισοπαλίες, 8 ήττες) ενώ ο Παναθηναϊκός (28 νίκες, 1 ισοπαλία, 5 ήττες) έμεινε στο τέλος 2ος, βλέποντας την πλάτη του Ολυμπιακού.

Η διαφορά του τότε δίδυμου (Παναθηναϊκός-Ιωνικός) είναι ότι είχε συγκομιδή 15 βαθμούς από 5 αγώνες ενώ το σημερινό (Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ) 9 και 13 βαθμούς αντίστοιχα, λόγω αφαίρεσης βαθμών από το προηγούμενο πρωτάθλημα.

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ