Το συγκινητικό πανό των οπαδών του Απόλλωνα

Οι φίλοι της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» σήκωσαν πανό κάνοντας αναφορά στις κοινές ρίζες τους με αυτούς του Πανιωνίου, σε μια όμορφη στιγμή στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Το συγκινητικό πανό των οπαδών του Απόλλωνα

Μια πολύ όμορφη σκηνή εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα σε Απόλλωνα Σμύρνης και Πανιώνιο στο γήπεδο της Ριζούπολης το απόγευμα της Κυριακής (30/9).

Οι καλές σχέσεις των δύο ομάδων -λόγω του κοινού προσφυγικού τους στοιχείου- είναι γνωστές, με τους φίλους του Απόλλωνα να σηκώνουν πανό το οποίο εστίαζε ακριβώς στις κοινές ρίζες των οπαδών της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» και των «κυανέρυθρων».

Το πανό έγραφε χαρακτηριστικά: «Στις φωτογραφίες των παππούδων σου θα δεις και τους δικούς μου...». Όπως ήταν φυσικό, το περιεχόμενο του πανό άγγιξε τους φίλους του Πανιωνίου, οι οποίοι μάλιστα το σήκωσαν με τη σειρά τους λίγο αργότερα!

Αναμφίβολα μια ιδιαίτερη στιγμή, από αυτές που δυστυχώς σπανίζουν στα ελληνικά (και όχι μόνο) γήπεδα. Παράλληλα ήταν μια αξιέπαινη πρωτοβουλία από την πλευρά των οπαδών του Απόλλωνα, η οποία μας υπενθυμίζει το πραγματικό πνεύμα του αθλητισμού.