ΠΑΕ Άρης: «Οι σκανδαλώδεις συμφωνίες βρίσκονται αλλού...»

Έντονη δυσαρέσκεια εξέφρασε η ΠΑΕ Άρης για τα δημοσιεύματα περί «σκανδαλώδους συμφωνίας της ΕΡΤ με τις 7 ΠΑΕ της Super League». 

ΠΑΕ Άρης: «Οι σκανδαλώδεις συμφωνίες βρίσκονται αλλού...»

H ΠΑΕ Άρης πέρασε στην αντεπίθεση μετά τα άρθρα που είδαν το φως της δημοσιότητας και κάνουν λόγο για «σκανδαλώδη σύμβαση της ΕΡΤ με τις 7 ΠΑΕ της Super League».

Oι Θεσσαλονικείς εξέδωσαν ανακοίνωση εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκειά τους για τα εν λόγω δημοσιεύματα, υπονοώντας ότι πίσω από αυτά κρύβονται ιδιοτελή κίνητρα.

Aναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:


Κουραστικό κατάντησε πια και συνάμα κακόγουστο, το σίριαλ που συντηρούν κάποιοι κύκλοι περί δήθεν… «σκανδαλώδους σύμβασης της ΕΡΤ με τις 7 ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ», όπως, αίφνης, ανακάλυψε σήμερα και το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ»!!!

Η ΠΑΕ Άρης (όπως και οι άλλες έξι ΠΑΕ) κατανοεί πλήρως την ανησυχία σας και αντιλαμβάνεται ποια είναι τα πραγματικά σας κίνητρα. Κίνητρα, που δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο και τα… «χρήματα των ελλήνων φορολογούμενων», αλλά βρίσκονται σε άλλα συμφέροντα (πολιτικά-επιχειρηματικά), που θέλετε να εξυπηρετήσετε για χάρη των αφεντικών σας. Αυτό το ξέρει όλος ο κόσμος…

Τα οφέλη της συγκεκριμένης απόφασης του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη, γίνονται ορατά κάθε Σαββατοκύριακο, όταν το ελληνικό ποδόσφαιρο μπαίνει, μέσω της ΕΡΤ, σε κάθε σπίτι ακόμη και στο πιο απόμακρο σημείο της Ελλάδας.

Και ομάδες, όπως ο Άρης, με τη δυναμική και τον κόσμο του προάγουν το άθλημα.

Η συμφωνία της ΕΡΤ με τις 7 ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ είναι μια win-win συμφωνία κι αυτό αρχίζει ήδη να αποτυπώνεται.

Όσοι, λοιπόν, θέλετε να υπηρετήσετε τους «αφεντάδες» σας για τους δικούς σας λόγους, ψάξτε άλλο «γήπεδο» να παίξετε. Οι «σκανδαλώδεις συμφωνίες» βρίσκονται αλλού, εκεί που τις αποκρύπτετε ή τις αποκαλύπτετε κατά το δοκούν…

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ