Ατρόμητος: Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό

Οι Περιστεριώτες θα έχουν τον κόσμο τους στο πλευρό τους στο ματς της 5ης αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο της Λιβαδειάς.

Ατρόμητος: Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό

Όσοι οπαδοί του Ατρομήτου θέλουν να παρακολουθήσουν την εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας τους με τον Λεβαδειακό θα μπορούν να προμηθευτούν το το εισιτήριό τους από το Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι οι οπαδοί που θα θελήσουν να προμηθευτούν εισιτήριο, θα μπορούν να το κάνουν από το εκδοτήριο της Θύρας 2, το οποίο θα ανοίξει σήμερα, Παρασκευή 28/9 στις 16:00.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι για τον αγώνα Λεβαδειακός-Ατρόμητος την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018 στις 18.15 θα ισχύσει ο εξής τρόπος διάθεσης εισιτηρίων.

Η διάθεση των εισιτηρίων στους φιλάθλους μας για τον εκτός έδρας αγώνα θα γίνει από το εκδοτήριο της διαχείρισης εισιτηρίων στη Θύρα 2 του Δημοτικού Σταδίου Περιστερίου.

Την Παρασκευή το εκδοτήριο θα λειτουργήσει από τις 16:00 μέχρι και τις 20:00 ενώ το Σάββατο θα ξεκινήσει στις 10:00 και θα ολοκληρωθεί στις 15:00.

Τα εισιτήρια θα αντιστοιχούν στη Θύρα 4 του Δημοτικού Σταδίου Λιβαδειάς και η τιμή τους είναι στα 10 ευρώ.

Εναλλακτικά υπάρχει η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων από την ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ στο ακόλουθο link.

Γίνεται γνωστό ότι την ημέρα του αγώνα δεν θα υπάρχει εκδοτήριο έξω από τη θύρα που θα φιλοξενήσει τον κόσμο της ομάδας μας. Ανήμερα του αγώνα θα είναι δυνατή η αγορά εισιτηρίων μόνο ηλεκτρονικά στο παραπάνω link».

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ