ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η παγίδα που απέφυγε ο κόσμος του Ολυμπιακού (pic)

Άψογη ήταν η συμπεριφορά των φίλων της ομάδας του Πειραιά, ενώ έδειξαν ωριμότητα στη μεγάλη παγίδα που υπήρχε στην κερκίδα τους.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η παγίδα που απέφυγε ο κόσμος του Ολυμπιακού (pic)

Το παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη ήταν μεγάλο στοίχημα για τον Ολυμπιακό. Ήταν ένα ματς που είχε τεράστιο ενδιαφέρον όχι μόνο για το αγωνιστικό κομμάτι. Οι Πειραιώτες για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια είχαν στο πλευρό τους και τον κόσμο τους. Συγκεκριμένα μετά από 12 χρόνια φίλοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου της Νέας Σμύρνης.

Στον Ολυμπιακό είναι ικανοποιημένοι από τη στάση που κράτησε ο κόσμος και από το γεγονός ότι δεν συνέβη το παραμικρό. Οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» δεν δημιούργησαν το παραμικρό θέμα στη Νέα Σμύρνη και τα στελέχη των Πειραιωτών εξέφραζαν την ικανοποίηση του τόσο για τη στήριξη όσο και για τη συμπεριφορά των οπαδών.

Ο κόσμος των «ερυθρόλευκων» βγάζει ωριμότητα και αυτό αποδεικνύεται από ένα γεγονός που αξίζει να επισημανθεί διότι δεν φταίνε πάντα οι οπαδοί, αλλά και εκείνοι που είναι υπεύθυνοι για την ασφάλεια τους. Φίλοι του Ολυμπιακού φωτογράφισαν την πόρτα που τους χώριζε από εκείνους του Πανιωνίου και ανάρτησαν τη φωτογραφία στα social media και από το βράδυ της Δευτέρας κάνει τον γύρο του διαδικτύου και σε γκρουπ συνδέσμων. Αξίζει να δείτε ότι η συγκεκριμένη πόρτα είναι δεμένη με μία πολύ λεπτή αλυσίδα, η οποία δεν είναι καθόλου δύσκολο να σπάσει. Αυτή η αλυσίδα είχε τοποθετηθεί στην πόρτα που θα κρατούσε 1.500 άτομα μακριά από τους οπαδούς του Πανιωνίου.

Σε περίπτωση που έσπαγε αυτή και συνέβαινε το παραμικρό ο Ολυμπιακός θα τιμωρούνταν. Είναι πολλά τα ερωτήματα που γεννάει αυτό το γεγονός. Το θέμα είναι πως πρόκειται για μία επικίνδυνη κατάσταση για τη σωματική ακεραιότητα των οπαδών και των δύο ομάδων.

Μπορεί να πει κανείς ότι «κανονικά δεν θα έπρεπε καν να υπάρχει η πόρτα». Αυτό όμως μπορεί να ισχύει σε έναν άλλον κόσμο και από τη στιγμή που γίνεται μία προσπάθεια για παρουσία οπαδών και των δύο ομάδων στα γήπεδα είναι καλό όλες οι πλευρές να λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα.