ΠΑΟΚ: Από τον Χίτλερ του «Λουτσέσκου» στον «Γκαίμπελς» του Κυριάκου (pic)

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω του υπεύθυνου Επικοινωνίας, Κυριάκου Κυριάκου κάλυψε τον Ραζβάν Λουτσέσκου για τις δηλώσεις του περί Χίτλερ...

ΠΑΟΚ: Από τον Χίτλερ του «Λουτσέσκου» στον «Γκαίμπελς» του Κυριάκου (pic)

Ο Κυριάκος Κυριάκος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook πήρε θέση με αφορμή τις δηλώσεις του Ράζβαν Λουτσέσκου στη Ρουμανία.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Υπάρχουν μερικά ενοχλητικά κατάλοιπα δυστυχώς ακόμη και του γκεμπελισμού. Όπως για παράδειγμα να τονίζεις την «εμπορική» έκφραση σε βάρος της ουσίας… Για να τελειώνουμε: κανείς δεν συγκρίνει τη σημερινή Ελλάδα με την χιτλερική Γερμανία, πολύ περισσότερο ένας άνθρωπος με την οξυδέρκεια του Ραζβάν. Τον τρόπο που στερήθηκε από τον ΠΑΟΚ ένας τίτλος αναγάγει σε παρόμοια περίοδο. Επίσης κάποιοι υπερευαίσθητοι θα πρέπει κάποια στιγμή να πάρουν ευθαρσώς θέση -έστω και απέναντι στη δική μας- για την ουσία της υπόθεσης πριν σχολιάσουν τον τρόπο και τον τόνο διαμαρτυρίας του προπονητή μας. Για μένα κακώς συνεχίζει να τα λέει, εις βάρος της εικόνας του. Όσοι δεν είχαν μάτια να το δουν, δεν έχουν και αυτιά για να το ακούσουν. Όσοι δεν νοιάστηκαν για το πως τελείωσε το περυσινό πρωτάθλημα, δεν νοιάζονται και για το πως ξεκίνησε το φετινό. Ο αγώνας δεν είναι εντυπώσεων αλλά ουσίας και πρέπει να αφορά όσους πέρα από την ομάδα τους, αγαπούν το κανονικό ποδόσφαιρο.

ΥΓ: Κάποιοι θέλουν «δυναμικές αντιδράσεις» χωρίς επεξήγηση και τους καταλαβαίνω. Όμως όχι τέτοιες που αφαιρούν την ενέργεια από τον πραγματικό στόχο για χάρη των εντυπώσεων. Δυναμικές, δημιουργικές και -προπάντων- νόμιμες είναι οι αντιδράσεις που χρειάζονται κι ας φαίνεται κάποιες στιγμές ότι δεν έχουν αποτέλεσμα…».

Δείτε την ανάρτησή του στα social media: