Super League: «Αυλαία» σε Νέα Σμύρνη και Αγρίνιο - Πρόγραμμα μεταδόσεων

Ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Ολυμπιακό και ο Παναιτωλικός τη Λαμία στα δύο ματς με τα οποία ολοκληρώνεται η 4η αγωνιστική της Super League.

Super League: «Αυλαία» σε Νέα Σμύρνη και Αγρίνιο - Πρόγραμμα μεταδόσεων

Η νίκη που θα τον ανεβάσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας είναι το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό στην έδρα του Πανιωνίου. Οι Πειραιώτες έχουν το απόλυτο συγκομιδής βαθμών στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και απόψε στις 19:30 θα επιδιώξουν να βάλουν τρεις ακόμα βαθμούς στο... σακούλι και να βρεθούν φέτος για πρώτη φορά μόνοι στην κορυφή.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα προχωρήσει σε αλλαγές στον πρώτο αγώνα της ομάδας του στο πρωτάθλημα μακριά από το κοινό της, με τους Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και Γκερέρο να ετοιμάζονται να επιστρέψουν στο βασικό σχήμα.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:30 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports 1.

Στον άλλο αγώνα της ημέρας, η Λαμία θα προσπαθήσει να πάρει τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα στην έδρα του Παναιτωλικού ο οποίος φιγουράρει στην 9η θέση της βαθμολογίας.

Ο Μάκης Χάβος γνωστοποίησε την αποστολή για την αναμέτρηση της ομάδας του με τον Παναιτωλικό και σε αυτή συμπεριλήφθηκαν κανονικά οι Αναστασιάδης, Πλιάτσικας και Ρόμανιτς. Οι δύο τελευταίοι μάλιστα μπαίνουν για πρώτη φορά στην αποστολή της Λαμίας και ενδέχεται να πραγματοποιήσουν το ντεμπούτο τους κόντρα στα «καναρίνια».

Από την πλευρά του ο Τραϊανός Δέλλας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας του χωρίς απρόοπτα και οι ποδοσφαιριστές του θα επιδιώξουν να πάρουν τη νίκη που θα τους φέρουν στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ1

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα κανάλια των μεταδόσεων:

Παναιτωλικός-Λαμία
ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ, 19:00, ΕΡΤ HD
Διαιτητής:Ευάγγελος Μανούχος(Αργολίδας)
Βοηθοί:Τρύφων Πετρόπουλος(Αρκαδίας),Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου(Αρκαδίας)
4ος:Κωνσταντίνος Κοτσάνης(Δράμας)

Πανιώνιος-Ολυμπιακός
ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ., 19:30, NS1
Διαιτητής:Εμμανούηλ Σκουλάς(Θεσσαλίας)
Βοηθοί:Παντελής Σπυρόπουλος(Αν.Αττικής),Μαρία Δέτση(Αθηνών)
4ος: Γεώργιος Τάσης(Ηπείρου)