Αστέρας Τρίπολης: Η «ξηρασία», ο Απόλλωνας και ο περσινός καλός οιωνός!

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του Αστέρα Τρίπολης.

Αστέρας Τρίπολης: Η «ξηρασία», ο Απόλλωνας και ο περσινός καλός οιωνός!

Οι «Αρκάδες» θα φιλοξενήσουν τον Απόλλων Σμύρνης στον αγώνα που ανοίγει την «αυλαία» της 4ης αγωνιστικής της Super league (22/9 18.15) και οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη ευελπιστούν να πάρουν τους πρώτους τους βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα, αφού μέχρι στιγμής είχαν αντιμετωπίσει κατά σειρά τους ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό, έχοντας χάσει και τους τρεις αγώνες.

Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και πέρυσι, όταν με προπονητή τον Στάικο Βεργέτη οι Αρκάδες είχαν μέχρι την έναρξη της 4ης αγωνιστικής μόλις ένα βαθμό (ισοπαλία με την ΑΕΛ στη Λάρισα τη δεύτερη αγωνιστική), όμως η αντεπίθεση των «Αρκάδων» είχε ξεκινήσει την 4η αγωνιστική από το "Γ. Καραϊσκάκης" και την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό (1-1).

Φυσικά και οι συνθήκες ήταν εντελώς διαφορετικές, αφού σε αντίθεση με τη φετινή χρονιά που η ομάδα αποδίδει καλό ποδόσφαιρο, όμως έχει ηττηθεί από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ με αμφισβητούμενα πέναλτι, πέρυσι οι ποδοσφαιριστές του Στάικου Βεργέτη φαίνονταν πιο δυσλειτουργικοί, με συνέπεια η ομάδα να προχωρήσει στην αντικατάσταση του προπονητή και στη συνέχεια ο Σάββας Παντελίδης να την οδηγήσει μέχρι τα προκριματικά του Europa League.

Ο Έλληνας τεχνικός θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του και δεν αναμένεται να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στον μεθαυριανό αγώνα με τον Απόλλων Σμύρνης. Τα πάντα φυσικά θα εξαρτηθούν από την αυριανή (21/09)προπόνηση, όταν και ο Παντελίδης θα βγάλει τα τελικά του συμπεράσματα και στη συνέχεια θα ανακοινώσει την αποστολή του αγώνα.