Βόλος - Παναιτωλικός 2-3: Σπουδαία ανατροπή και «κυανοκίτρινο» διπλό (highlights)

Ο Παναιτωλικός πέρασε «αέρας» από το Πανθεσσαλικό με σκορ 3-2 επί του Βόλου και μάλιστα με ανατροπή.

Βόλος - Παναιτωλικός 2-3: Σπουδαία ανατροπή και «κυανοκίτρινο» διπλό (highlights)

Στο κόλπο της εξάδας μπήκε για τα καλά ο Παναιτωλικός μετά το σπουδαίο διπλό που πέτυχε στο Πανθεσσαλικό επί του Βόλου. Το τελικό 2-3 φέρνει τους Αγρινιώτες στο -6 από την ομάδα της Μαγνησίας και πλέον το συγκρότημα του Γιάννη Αναστασίου έχει κάθε λόγο να ελπίζει.

Μάλιστα, ο Παναιτωλικός έφτασε στη νίκη με ανατροπή, καθώς μετέτρεψε το 1-0 του 18' σε 1-3 μέχρι το 73'. Το γκολ του Μεσκίδα στις καθυστερήσεις απλά έγραψε το τελικό σκορ για τον Βόλο, ο οποίος δίκαια γνώρισε την ήττα από έναν καλύτερο αντίπαλο.

Ο αγώνας κρίθηκε σε μεγάλο βαθμό στο διάστημα 62' με 68'. Στο 62' ο Στεργιάκης απέκρουσε το πέναλτι του Μπαριέντος, ενώ στο 68' ο Ζοάο Πέδρο δεν έκανε το ίδιο λάθος απέναντι στον Κλέιμαν, έτσι το ματς αντί για 2-1 έγινε 1-2 και λίγο αργότερα οι φιλοξενούμενοι «καθάρισαν» το παιχνίδι με τον Μαλή...

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό

ΒΟΛΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2-3

Σκόρερ: 18' Τσιρίνος, 90'+6' Mεσκίδα – 39' Σενγκέλια, 68' πέν. Ζοάο Πέδρο, 73' Μαλής

Διαιτητής: Τσέτσιλας (Γρεβενών)

Κίτρινες κάρτες: 17’ Γκάτζι – 27’ Μαλής, 60’ Στεργιάκης, 64’ Μόρσεϊ

Κόκκινες κάρτες: -

Οι συνθέσεις

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν – Άλχο Εσκοβάλ Πίρινεν Λούνα (82’ Σι) – Μεταξάς (13’ Γκάτζι) Μπαριέντος – Πιρές (74’ Μεσκίδα) Τσιρίνος (82’ Καρτάλης) Ντέλετιτς (74’ Κούτσιας) – Οζέγκοβιτς.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Στεργιάκης – Λιάβας Λάρσον (46’ λ. τρ. Χατζηθεοδωρίδης) Μαλής Χουχούμης – Μάρτενσον Ντίας Κολοβός (79’ Ντουάρτε) – Σενγκέλια (86’ Ξενιτίδης) Μόρσεϊ (90’ Τσιγγάρας) Ζοάο Πέδρο (85’ Μπουζούκης).