Πανζουρλισμός στο φινάλε και αποθέωση (vid)

Το "δέσιμο" του κόσμου με την ομάδα είναι πολύ έντονο και μετά το τέλος της αναμέτρησης όλοι μαζί πανηγύρισαν τη νίκη επί του Αστέρα.

Πανζουρλισμός στο φινάλε και αποθέωση (vid)

Είδε τον χάρο με τα μάτια του Ολυμπιακός στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, αφού χρειάστηκε το γκολ του Νάτχο στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων για να πάρει τη νίκη. Οι Πειραιώτες φλέρταραν με την πρώτη τους απώλεια στο πρωτάθλημα, αλλά χάρη στο φοβερό σουτ του Ισραηλινού έσωσαν την παρτίδα και έκαναν το τρία στα τρία.

Είναι σημαντικός, ωστόσο ο τρόπος που αντέδρασε ο κόσμος του Ολυμπιακού μετά το γκολ της ισοφάρισης από τον Τόνσο. Οι φίλοι των "ερυθρόλευκων" σε αντίθεση με ότι συνέβαινε πέρσι στήριξαν την ομάδα τους. Σε καμία στιγμή δεν υπήρξε δυσφορία από την κερκίδα και όλοι μαζί το πάλεψαν μέχρι το φινάλε για να έρθει η νίκη και δικαιώθηκαν.

Πλέον είναι ξεκάθαρο ότι στον Ολυμπιακό το βασικό που έχει αλλάξει είναι η σχέση της ομάδας με τον κόσμο της. Μία σχέση που είναι στα καλύτερα της και με το "δέσιμο" που υπάρχει να βοηθάει πολύ τον Ολυμπιακό, κάτι που φάνηκε σε ένα ματς όπως αυτό με τον Αστέρα Τρίπολης. Η στάση του κόσμου έχει αλλάξει και η στήριξη προς την ομάδα είναι κάτι που το καταλαβαίνει κανείς σε όλα τα παιχνίδια στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Αυτόν τον κανόνα επιβεβαιώνει και το σκηνικό που συμβαίνει πλέον μετά το τέλος κάθε αγώνα. Οι ποδοσφαιριστές πηγαίνουν μπροστά στην κερκίδα και όλοι μαζί τραγουδούν πριν φύγουν από το γήπεδο. Σκηνές που βγάζουν υγεία πείθουν ότι ομάδα και κόσμος είναι "ένα".

Δείτε εδώ από την κάμερα της ΝΟVA

http://www.novasports.gr/podosfairo/ellada/super-league/article/407943/kai-pali-apotheosi-sto-karaiskakis-video/

Δείτε όσα συνέβησαν μετά το τέλος του αγώνα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" μέσα από την κάμερα του fosonline.gr…