ΠΑΕ ΟΦΗ: «Κακόγουστο αστείο η διαιτησία στο Αγρίνιο»

Η κρητική ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τις διαιτητικές αποφάσεις του ρέφερι Γρατσάνη στον αγώνα με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

ΠΑΕ ΟΦΗ: «Κακόγουστο αστείο η διαιτησία στο Αγρίνιο»

Οι αποφάσεις του Γρατσάνη στον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό για τη 2η αγωνιστική της Super League άφησαν παραπονούμενους τους ιθύνοντες του ΟΦΗ, με την κρητική ΠΑΕ να εκδίδει ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τις αποφάσεις του Τρικαλινού ρέφερι.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ θεωρεί πως ο εν λόγω διαιτητής αδίκησε κατάφωρα την κρητική ομάδα, κάνοντας λόγο για «ζωγραφιές» και για «κακόγουστο αστείο». Αναλυτικά η ανακοίνωση του κρητικού συλλόγου:

«Στο Αγρίνιο γίναμε σαν ΟΦΗ θεατές μιας διαιτησίας που έμοιαζε με κακόγουστο αστείο: Ένα αμφισβητούμενο γκολ εις βάρος μας. Δυο πέναλτι που δεν μας δόθηκαν (το ένα στον Βουό και το άλλο σε προτεταμένο χέρι αμυντικού μέσα στην περιοχή). 8 κίτρινες κάρτες, εκ των οποίων οι 5 στο πρώτο ημίχρονο. Αποβολή του προπονητή μας, επειδή χειροκρότησε τον «άρχοντα» του αγώνα.

Αυτές είναι μερικές από τις "ζωγραφιές" του διαιτητή Γρατσάνη, σε ένα παιχνίδι που οι δυο ομάδες ήθελαν να παίξουν ποδόσφαιρο, αλλά είχαν την ατυχία, να πέσουν πάνω σε ένα πολύ κακό διαιτητή, για τον οποίο, ο λόγος πλέον πέφτει σε εκείνους, που τον τοποθέτησαν στην Σούπερ Λιγκ.

Ας ελπίσουμε ότι η εχθρική αντιμετώπιση που είχαμε σαν ομάδα από το συγκεκριμένο διαιτητή, ότι ήταν ένα τυχαίο γεγονός και ότι εκείνοι που πρέπει, θα λάβουν τα μέτρα τους, ώστε οι πρωταγωνιστές των αγώνων, να είναι οι ομάδες και μόνο αυτές».