Παναιτωλικός-ΟΦΗ 2-1: Πρώτη νίκη για τους Αγρινιώτες

Σε ένα ματς που είχε πολλά νεύρα και 13 κίτρινες κάρτες η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας κατάφερε και νίκησε 1-0 τον ΟΦΗ.

Παναιτωλικός-ΟΦΗ 2-1: Πρώτη νίκη για τους Αγρινιώτες

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Παναιτωλικός που επικράτησε με σκορ 2-1 του ΟΦΗ στο Αγρίνιο. Η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας αν και δεν μπήκε πολύ καλά στο ματς από το 15’ και μετά πήρε τον έλεγχο της αναμέτρησης και στο 19’ απείλησε για πρώτη φορά με τον Μοράρ. Η ομάδα της Κρήτης ήθελε να πάει το παιχνίδι στη δύναμη με αποτέλεσμα ο διαιτητής, Γρατσάνης να δείχνει κάρτες από νωρίς.

Στο 24’ οι Αγρινιώτες άνοιξαν το σκορ χάρη σε μία πολύ ωραία κάθετη πάσα του Μαρινάκη στον Μοράρ, αυτός πλάσαρε σωστά τον Στρέζο και «έγραψε» το 1-0. Στην πρώτη πολύ καλή φάση που δημιούργησε ο Παναιτωλικός μπήκε και σε θέση οδηγού στο παιχνίδι. Στη συνέχεια ο ΟΦΗ άρχισε να παίρνει μέτρα στο γήπεδο και να ψάχνει την ισοφάριση. Στο 38’ ο Βουό βρέθηκε απέναντι από τον Κυριακίδη, αλλά αντί να πλασάρει προτίμησε να εκβιάσει το πέναλτι σε μία φάση που δεν έγινε κάτι και τελικά αντίκρισε την κίτρινη κάρτα. Με αυτό το σκορ οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια κι ενώ το παιχνίδι είχε αρχίσει να χαλάει, αφού υπήρχαν αρκετά νεύρα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.

Στην επανάληψη ο Παναιτωλικός μπήκε δυνατά στο ματς και έψαξε το δεύτερο γκολ. Αυτό το πέτυχε στο 58’με τον Μοράρ, ο οποίος πλάσαρε τον Στρέζο και έκανε το 2-0. Οι Κρητικοί προσπάθησαν και πάλι να αντιδράσουν και να βγουν στην επίθεση. Στο 77’ έχασαν ευκαιρία όταν ο Ποτουρίδης έκανε το σουτ, ο Κυριακίδης απέκρουσε με τη μπάλα να στρώνεται στον Ντίνα το σουτ του οποίου απέκρουσε και πάλι ο Κυριακίδης. Η ομάδα της Κρήτης επέμεινε και τελικά κατάφερε να μειώσει στο 88’ με ένα αυτογκόλ του Έρικσον. Στον χρόνο που απέμενε μέχρι το φινάλε ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το ματς και έτσι ο Παναιτωλικός πήρε την πρώτη του νίκη σε ένα παιχνίδι που ο διαιτητής Γρατσάνης έβγαλε 13 φορές την κίτρινη κάρτα από το τσεπάκι του.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Παναιτωλικού

Παναιτωλικός-ΟΦΗ 2-1

Σκόρερ: 24’, 58’ Μοράρ – 88’ Έρικσον (αυτ.)

Διαιτητής: Γρατσάνης

Κίτρινες Κάρτες: 14’ Μεγιάδο, 19’ Ποτουρίδης, 20’ Μπολάκης, 35’ Μιχάι, 38’ Βουό, 45’ Άργκους, 45’ Νέιρα, 53’ Κουτσιανικούλης, 57’ Παπαστεριανός, 68’ Μοράρ, 70’ Ντίνας, 83’ Ρότσα, 89’ Χαντάκιας

Συνθέσεις:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μιχάι, Μαρινάκης, Άργκους, Τσοκάνης, Έρικσον, Γουίλιαν (66’ Λιάβας), Μανά (81’ Ρότσα), Μάσουρεκ (86’ Χαντάκιας), Ντίας, Μοράρ.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος (29’ Παπαστεριανός), Παπάζογλου, Μπολάκης, Ποτουρίδης, Κυριακίδης, Μεγιάδο, Νέιρα, Κουτσιανικούλης (75’ Αραβίδης), Πλατέλλας (61’ Ντίνας), Βουό.