Η αποστολή της Ξάνθης για τον αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο

Ο προπονητής της Ξάνθης, Μίλαν Ράσταβατς ανακοίνωσε την αποστολή του για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο.

Η αποστολή της Ξάνθης για τον αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο

Η Ξάνθη μετά την ήττα της πρεμιέρας απέναντι στον Παναθηναϊκό θέλει να σημειώσει την πρώτη της νίκη κόντρα σε έναν εξίσου δυνατό αντίπαλο τον Ατρόμητο. Οι Ακρίτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους ενόψει της αυριανής αναμέτρησης(1/9,21:30) και ο Μίλαν Ράσταβατς ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το πρωινό της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Xanthi FC για το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι της. Για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League «Σουρωτή» το Σάββατο (21:30) με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Ο Μίλαν Ράσταβατς μετά τις τελευταίες ασκήσεις τακτικής και τις οδηγίες του στις στατικές φάσεις ανακοίνωσε την αποστολή που απαρτίζεται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης, Κασάδο, Συλλά, Φλίσκας, Μελιόπουλος, Αλμέιδα, Φασίδης, Ντε Λούκας, Καμαρά, Κοβάσεβιτς, Καντά, Κίκε, Γέντρισεκ, Κάστρο, Μελισσόπουλος, Σουλεϊμάν».