Αναστασίου: «Παραμένει ένα πρόβλημα το δημιουργικό κομμάτι για μας»

Το σχόλιο του Γιάννη Αναστασίου μετά την ήττα στο φιλικό από τον ΠΑΣ Γιάννινα. 

Αναστασίου: «Παραμένει ένα πρόβλημα το δημιουργικό κομμάτι για μας»

Ο Παναιτωλικός ηττήθηκε 1-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Γιάννης Αναστασίου στάθηκε στο πρόβλημα της δημιουργίας. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός των «κυανοκίτρινων», σχολίασε:

«Δουλέψανε καλά τα παιδιά, έχουμε μια καλή βάση από πέρυσι, υπάρχει αρκετή κούραση λόγω των πολλών διπλών προπονήσεων. Δώσαμε περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε κάποιους παίκτες, για να παίρνουμε τα 90λεπτα που χρειαζόμαστε για να είμαστε έτοιμοι για την 1η αγωνιστική», είπε αρχικά στην Cosmote TV.

Όσο για το τι κρατά: «Παραμένει ένα πρόβλημα το δημιουργικό κομμάτι για μας, μάς λείπουν και κάποιοι παίκτες όπως ο Νταγκό, ο Μόρσει, που έχουν ταχύτητα και που είναι απρόβλεπτοι. Είχαμε παίκτες με μικροπροβλήματα που αποφασίσαμε να μην ρισκάρουμε. Κάποιοι άλλοι έπρεπε να παίξουν συγκεκριμένα λεπτά.

Κρατάω την οργάνωση που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο. Για μας ήταν σημαντικό ότι δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα και κρατάμε και το τελευταίο μισάωρο που είχαμε ενέργεια. Βγάλαμε αυτό που μας έλειπε στα πρώτα 60 λεπτά, είχαμε τρεξίματα, βγάλαμε συνδυασμούς, κάναμε ευκαιρίες. Κρατάμε αυτά και θα κοιτάξουμε να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια. Δεν βάζουμε εύκολα τα γκολ και σ’ αυτό πρέπει να βελτιωθούμε».